FOTO-VIDEO: Odgovor Kolaka Markovini: “Hercegovci i Hrvatska Mladež odrasli u okrilju katoličke crkve srušili su tvoju Jugoslaviju!”…Markovina: Meni Hrvatska himna ni Hrvatska ništa ne predstavlja!

Dr Franjo Tuđman povjerio je budućnost naroda hrvatskim dragovoljcima davanjem pokroviteljstva nad saborom UHDDR 93 u Lisinskom!...Dragan Markovina : ja sam najžešći jugoslaven, a Hrvatska mi ništa ne predstavlja...

Foto-osobna arhiva-Sve su ovo momci izrasli uz Katoličku crkvu!

Odgovor Vlade Kolaka Markovini: Hercegovci i Hrvatska Mladež odrasli u okrilju katoličke crkve srušili su tvoju Jugoslaviju”

Kolak-Moj stav je da je Hrvatska katolička mladež stvorila i obranila domovinu, a da je vrhovništvo vodilo strategiju stvaranja domovine!

Foto-Kolak sa suborcima-Foto-osobna arhiva

Vlado Kolak ” prvi predsjednik OO HDZ-a Zagreb i predsjednik Sabora UHDDR , “potvrđuje mišljenje Markovine” koji na bestijalan način govori u superlativu priloženom videu o svojoj ex jugoslaviji, Hrvatskoj i Hrvatskoj himni koje za njega ništa ne predstavljaju!….

Odgovor Kolaka Markovini

Vlado Kolak-Njegova teza sa kojom sam ja suglasan je ta da je Hrvatska klerikalna mladež iz Hercegovine i dalmatinske zagore srušila njegovu jugoslaviju!

Dragan Markovina-foto-screenshot

Prije nego što pogledate priloženi video i izjavu Markovine, evo njegova biografija-izvor

P.E.N.

Dragan Markovina
Biografija Dragan Markovina (Mostar, 1981.) je povjesničar, publicist i pisac. U razdoblju od 2004., do 2014. radio je na Odsjeku za povijest Filozofskog fakulteta u Splitu, tokom čega je stekao titulu doktora znanosti i docenturu iz povijesti. Tijekom 2015. godine bio je zaposlen kao Voditelj Arhiva Srba u Hrvatskoj. Redovni je suradnik niza portala i časopisa: Telegram, Novosti, tacno.net, lupiga.com, Prosvjete, stav.cenzura.hr, Novi plamen i autograf.hr. Autor je niza znanstvenih članaka i knjiga ‘Između crvenog i crnog: Split i Mostar u kulturi sjećanja’ te ‘Tišina poraženog grada’. U pripremi su mu knjige ‘Jugoslavenstvo nakon svega’ i ‘Doba kontrarevolucije’.

Poslušajte-Dragan Markovina : ja sam najžešći jugoslaven, a Hrvatska mi ništa ne predstavlja…

Foto-osobna arhiva-Sve su ovo momci izrasli uz Katoličku crkvu!

Vlado Kolak-” To je stvarna istina , da ja sam dio katoličke mladeži i jedan od stotinu mladića, izrastao u projektu 1300 godina “Kršćanstva u Hrvata” koji je u Zagrebu pobijedio i UDBU, da u Zagrebu na prvim izborim i jedan od 20 000 Hrvatskih dragovoljaca obrambenog Domovinskog rata koji su pobijedili i ORIJUNU i UDBU , KOS i JNA i stvorili Hrvatsku!…Njegova teza sa kojom sam ja suglasan je ta da je Hrvatska klerikalna mladež iz Hercegovine i dalmatinske zagore srušila njegovu jugoslaviju!

Foto-privatna arhiva-Predsjedništvo Sabora UHDDR u Lisinskom-

Dr Franjo Tuđman povjerio je budućnost naroda hrvatskim dragovoljcima davanjem pokroviteljstva nad saborom UHDDR 93 u Lisinskom!

Dr Franjo Tuđman povjerio je budućnost naroda hrvatskim dragovoljcima davanjem pokroviteljstva nad saborom UHDDR 93 u Lisinskom!

KolakČinjenica je da smo mi dragovoljci iz Hercegovine, Dalmacije, Like Slavonije, i Bosne nas oko 20 000 osnovali dragovoljačke postrojbe i objavili rat JNA.

Kolak-Teza Markovine sa kojom sam ja suglasan upravo je ta, da je Hrvatska klerikalna mladež iz Hercegovine i dalmatinske zagore srušila njegovu jugoslaviju!

Pogledajte ekskluzivni video o čemu govori Vlado Kolak-Po zapovjedi vrhovnika hrvatska mladež objavljuje rat JNA!

KolakČinjenica je da smo mi dragovoljci iz Hercegovine, Dalmacije, Like Slavonije, i Bosne, nas oko 20 000 osnovali dragovoljačke postrojbe i objavili rat JNA.

Činjenica je da su mladi Hrvatski branitelji od samog početka, kao dragovoljci s krunicama oko vrata krenuli u obranu protiv daleko nadmoćnijeg jugoslavensko-srpskog i JNA jugofašističkog agresora te da su isti branitelji stvorili jednu od respektabilnih hrvatskih snaga te su na kraju u krvavom ratu i obrani svoje domovine Hrvatske i BiH kroz užasno težak ratni period u trajanju od skoro 5 godina, jako žalosti razne jugoslaviji odane markovine i slične mentalne komuniste i jugonostalgičare , što su im ti isti u vjeri čvrsti branitelji ubili njihove snove o tzv velikoj srbiji i očuvanju ex jugoslavije. Sve je završilo VRA Olujom u kojoj su otpuhani svi snovi jugosoldaterske i svih njenih odanih jugoslavena, te su isti ti agresori na nevin hrvatski narod na kraju odlepršali u svoj srpski pašaluk gdje im je i mjesto. Ali raznim opančarima i njihovim zaljubljenicima još su u podrumima rekviziti i igračke koje im je šakom i kapom davao njihov uzor i masovni ubojica Hrvata tito.

P.S.
“Kad bi se malo taj mrzitelj/i svega Hrvatskog Markovina okrenuo malo iza sebe možda bi u njegov mentalni sklop koji je isključiv i jugoslavenski urezala poneka od dolje pobrojanih masovnih likvidacija Hrvata u obrani svoje Domovine i svog hrvatskog naroda i kao što sebe predstavlja intelektualcem, na intelektualan način donese jedini pravi zaključak”. Imamo Hrvatsku!…

-I za porušeni i ubijeni Vukovar i za Srebrenicu, Voćin, Baćin, Škabrnju kriva je ISKLJUČIVO Jugoslavija i njena jugoslavensko velikosrpska agresija i politika.

-I Vukovar i Srebrenica dogodili su se isključivo u cilju obnove i održavanja njihove jugoslavije. Dakle ni Vukovar ni Srebrenica ni Voćin, ni Baćin, ni Škabrnja, ni Kusonje se nikad ne bi dogodili da nije bilo tog cilja, da nije bilo krvoločne Jugoslavije.

-I nije to nikakva “što bi bilo kad bi bilo”  teorija, nego je to ogromna tragedija iz prakse koju mentalni jugoslaveni i komunisti žestoko žele provoditi misleći da im je baš sve do te mjere dozvoljeno da gaze i pljuju po hrvatskom narodu i hrvatskom Ustavu.

-I Vukovar i Srebrenica i Voćin, i Baćin, i Škabrnja itd, nažalost samo su samo mali dio stoljetnih masovnih zločina Jugoslavije. O njihovom genocidu nad Hrvatima na Bleiburgu da i ne govorimo.

Nažalost, neki mentalno, zamislite samo, još uvijek mentalno zaostali u tvorevini ex jugoslaviji “ne znaju ništa”. Čitaj, ne žele znati jer i dalje žive u strašnim zabludama zaluđeni i ispranog mozga!

Zato im te ogromne tragedije hrvatskog naroda ništa i ne znače. Oni bi natrag u “željeznu zavjesu” samo nek im se zove jugoslavija, jer su oni u njoj bili uvaženi, voljeni, dragi , mogli su dobiti razne igračke, dude, kape partizanke, crvene marame gdje god stignu i koju god igračku komunizma žele, mogli su trčati štafete i donositi ih svom voljenom diktatoru i vođi i biti mu dragi, pa od zaluđenosti “zaborave” da je ovo Hrvatska, demokratska, neovisna, samostalna i europska država u kojoj toga više nema.

-Naravno-Tim ljudima je samo važno je li njima osobno dobro.
-On su isti kao i mnogi političari. Gledaju samo sebe i jedino sebe.
-Čak ni na “svoju vlastitu djecu ne misle”, jer što će njima itko kad su sami sebi dostatni.

“Jer očito nemaju čime misliti, jer im je još davno ispran mozak u njihovoj ex jugoslaviji koje na njihovu žalost više nema, jer su je, zamislite samo ugasili Hrvati!…Ugasila im je hrvatska katolička mladež koja se kao Titan uzdigla iz pepela i unatoč svoj, tzv njihove jugoslavije snazi, uz hrvatsku pamet i odlučnost hrvatskog ratnika, vjernika s krunicom oko vrata uz hrvatsko vodstvo ugasili su markovinama i svim mrziteljima njihovu odavno već ex jugoslaviju, a oni i dalje kmeče kao mala djeca koja su osim dude, naučena da imaju sve, a odjednom nemaju više ništa od onog u što su bili zaljubljeni do ušiju , kao pubertetlije koje su danas “odrasli” ali samo visinom i težinom, intelektualno i vojno su poraženi na svim poljima, upravo zahvaljujući Hrvatskim ratnicima koji neizmjerno vole svoj dom, svoju obitelj i svoju, danas demokratsku, slobodnu i samostalnu Hrvatsku državu u kojoj markovine i njima slični ne znaju više niti hodati već bauljaju od mila do nedraga i jedino što im je preostalo, kao ranjenoj zvijeri da i danas nastoje uz veliku pripomoć stranih sila, soroščadi, srbije i svih mrzitelja Hrvata i Hrvatske omalovažavati je gdje god stignu. Ali iz toga nema ništa. Baš ništa. Osim što nekolicina notornih blebetala protiv Hrvatske i Hrvata i dalje moraju živjeti s groznom spoznajom da im više nema njihove, nikad prežaljene ex jugoslavije i svih njihovih igrački i duda varalica”. Da, danas imamo, jedinu i vječnu nam samostalnu i demokratsku Hrvatsku!

Pa im pre/poruka može samo biti jedna i jedina.

Uzalud vam trud notorni poslušnici i sljedbenici zločinca koji je uradio genocid nad Hrvatima i za to nije odgovarao…Potrudite se otići u neku od Knjižnica, pa pronađite nekoliko dobrih knjiga napisanih od strane hrvatskog intelektualca i najčitanijeg hrvatskog pisca, gospodina Ivana Aralice. Pronađite knjige s naslovima; “Smrad trulih lešina” i Mentalni komunist, tamo će te prepoznati sve i ponešto naučiti. Možda?

I da..

Zaboravili su oni da smo u obrani napadnute nam Hrvatske od strane njihove, sad već 30ak godina ex jugoslavije odavno u hrvatskom narodnom Saboru raskrstili sve državno pravne veze sa tom pokojnom im tvorevinom koju mentalni bolesnici i danas zazivaju, dudlajući razne dude varalice koje im daju nešto novčića da bi se mogli igrati kao titova razdragana dječica i nadalje živjeti u svojoj ispraznosti i licemjerju “ne priznajući poraz”.

-VRO Oluja: KRATKI FILM OD KOJEG SE I DANAS SRPSKOM AGRESORU LEDI KRV U ŽILAMA…Mislili su neki već nas neće biti, ni veselje svoje nisu znali kriti…Ali dogodila se VRO OLUJA…
Hrvatski branitelji raskidaju sve veze sa ex jugoslavijom dajući svima do znanja da je više nema i da je pokojna-što je potvrdio i Hrvatski narodni Sabor!!Foto-arhiva

Lijepo je završiti ovaj tekst uz poruku hrvatskog je pjesnika, filozofa, novinara i političara Vlade Gotovca, koji je preminuo prije 22 godine 7 prosinca…

Prije 22 godine, 7. prosinca 2000., preminuo je Vlado Gotovac. Kao jedan od najvećih hrvatskih govornika, u ratno je vrijeme bio najpoznatiji po antologijskom govoru 1991. na zagrebačkom Krešimirovom trgu, ispred zgrade Vojnog suda.

“Ja vas volim i ja se vama ponosim. I kada bih trebao birati da li ću s vama umrijeti ili s ovim strašilima živjeti, izabrao bih smrt. Ovi ovdje nemaju od čega umrijeti jer nemaju ni dostojanstva ni ljubavi”, rekao je Gotovac okupljenima.

“Generali nemaju djecu, ja vas uvjeravam, jer onaj koji tuđu djecu ubija, nema djece. Jer onaj tko tuđe majke ucviljuje, nema majke. Jer onaj tko ruši tuđe domove, nema doma. Umrijet će u pustoši svog mrtvog srca. Sramit će ih se njihova djeca jer nisu im bili očevi. Sramit će ih se njihove žene jer su bili ubojice tuđe djece. Sramit će ih se njihove obitelji jer su uništavali tuđe obitelji”, govorio je tada Gotovac.

“Čuvajte mi Hrvatsku od niskosti i mržnje!”

VEZANE VIJESTI

Svjedočenje agenta KOS-a o ‘Oluji’ koje trebaju pročitati svi Hrvati,SPC, Pupovac, Teršelićka, Vučić, ali i Srpski agresori i poneki hrvatski političar……