FOTO-VIDEO Potresne slike iz Amerike: Tisuće gladnih čekali na paket hrane za Uskrs…“Ne možemo nahraniti toliko ljudi”…

Banka hrane iz Teksasa, gdje ima više od 10.200 pozitivnih slučajeva koronavirusa, osigurala je pomoć za oko 10.000 obitelji, koje su hranu preuzimale iz automobila...

Deset tisuća ljudi čekalo je u automobilima u Teksasu na pakete hitne pomoći koje osigurava banka hrane, jer je to za mnoge i jedini način da na stolu imaju nešto za Uskrs…

“Vozila su dolazila još u zoru i pravila redove, nezamislivo velike, bile su to rijeke automobila s ljudima pogođenim ekonomskom krizom uslijed koronavirusa”, rekao je predsjednik Banke hrane iz Teksasa Eric Cooper za lokalni San Antonio Express News koji tu vijest prenosi pod naslovom “Ne možemo nahraniti toliko ljudi”.

Slike prepunog parkinga snimljene iz zraka otrježnjujuće su svjedočanstvo i o ekonomskom problemu nastalom uslijed koronavirusa, ocjenjuje taj list.

Banka hrane iz Teksasa, gdje ima više od 10.200 pozitivnih slučajeva koronavirusa, osigurala je pomoć za oko 10.000 obitelji, koje su hranu preuzimale iz automobila pa su nesvakidašnje slike gužve u San Antoniju obišle svijet.

G.S.