FOTO-VIDEO: VELIČANSTVEN DOČEK ZLATKU DALIĆU VEČERAS U RODNOM LIVNU!…DALIĆ-JA SAM IZ MALOGA LIVNA DOŠAO NA VRH SVIJETA!

Velika je ovo i povijesna godina za izbornika hrvatske nogometne reprezentacije kao i za cijelu našu nogometnu ekipu i cijeli Stožer...

foto-screenshot

Večeras su Livnjaci priredili veličanstven doček Zlatku Daliću, izborniku Hrvatske nogometne reprezentacije koja je u Kataru na SP osvojila brončanu medalju zlatnog sjaja.

foto-screenshot

Na koncertu dočeka, uz najbrojnije Livnjake, mnogo je bilo i Duvnjaka, Kuprešaka, Posušjaka…javlja tomislavnews-VIŠE OVDJE

POGLEDAJTE DIO OZRAČJA!

VIDEO-PRIJENOS U ŽIVO-OVDJE

foto-screenshot

foto-screenshot

foto-screenshot

POSLUŠAJTE-ZLATKO DALIĆ U VARAŽDINU-NEMOŽE MENI NITKO U NAŠOJ HRVATSKOJ ZABRANITI DA JA KAŽEM HVALA BRANITELJIMA-HVALA BRANITELJIMA, NAŠIM LEGENDARNIM PUMAMA, ONI SU ZASLUŽNI ŠTO SMO MI OVDJE-DA NIJE BILO NJIH NE BI BILO NI MENE NI HRVATSKE REPREZENTACIJE-ZATO VELIKO HVALA BRANITELJIMA!

Velika je ovo i povijesna godina za izbornika hrvatske nogometne reprezentacije kao i za cijelu našu nogometnu ekipu i cijeli Stožer.

Jučer je Hrvatski olimpijski odbor održao podjelu nagrada i priznanja za najuspješnije sportaše u 2022. godini.

Nagradu za najboljeg trenera dobio je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

Ne treba ni podsjećati da se on prije nekoliko dana vratio iz Katara gdje je s Hrvatskom osvojio brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu te bez premca postao najuspješniji nogometni izbornik u hrvatskoj povijesti, s dvije medalje s dvije svjetske smotre SP’-a na kojima je vodio reprezentaciju.

Osim toga, Dalić je danas u rodnom Livnu gdje mu je priređen veličanstven doček.

foto-screenshot

Za pjesme su tu- Mate Bulić, Jole, Dražen Zečić, Tiho Orlić, Alen Nižetić i mnogi drugi.

foto-screenshot

Braniteljski portal

VEZANE VIJESTI

FOTO-VIDEO: “Hrvatska Katolička Mladež priredila masovan i veličanstven doček Vatrenima , koji nisu uspjeli pokvariti ni IRITANTNI VODITELJI ni čudni režiser koji nikad nije slavio s Vatrenima”!