FOTO Zdravko Mamić javio se iz BiH i objavom o Hrvatskoj ‘zapalio’ internet!…”Tko ne voli i ne ljubi svoje Božjeg lica neće vidjeti!”

Bog za sve ima plan! Usprkos svima, BRAVO HRVATSKA!...

Zdravko Mamić-foto-facebook

Zdravko Mamić se javio iz BiH i objavom o Hrvatskoj ‘zapalio’ internet. Objava do danas ima 15 tisuća lajkova, preko 800 komentara i preko 340 javnih dijeljenja što je respektabilna brojka za jednu objavu na facebooku.

Nakon pobjede Hrvatske nad Japanom i prolaska u četvrtfinale Svjetskog nogometnog prvenstva porukom na Facebooku oglasio se Zdravko Mamić.

Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca protiv Japana. Kao i obično, redovito se nakon velikog uspjeha javlja bivši prvi čovjek Dinama, Zdravko Mamić.

Nekadašnji “gazda” ,izvršni dopredsjednik Dinama,  objavio je neke brutalne činjenice na koje velik broj ljudi i onih odgovornih u Hrvatskoj voli zažmiriti. Evo što je Mamić poručio preko svog Facebook profila

U svojoj objavi na facebooku Mamić je pobrojao niz pohvala na račun Hrvatske nogometne reprezentacije nakon pobjede nad reprezentacijom Japana, ali nije zaboravio spomenuti klub (“Dinamo”) koji je dao najviše igrača koji brane boje Hrvatske…Nije Mamić zaboravio ni neke tzv hrvatske medije koji su o hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i nekim igračima pisali na najbljutaviji mogući način, omalovažavajući tako u javnosti našu reprezentaciju i domovinu Hrvatsku koju naši dečki predstavljaju na veliku žalost tih tzv hrvatskih masmedija koji ni danas nisu priklonjeni Hrvatskoj kao državi, kao ni našoj sjajnoj hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji koja se na njihovu žalost plasirala u četvrtinu finala SP-a, i tko zna dokle će na ovom SP u Kataru sve doći…Spomenuo je veliku boljku hrvatskog sporta u cjelini u koji se jako malo ili skoro ništa ne ulaže…Daj Bože da ih gledamo u finalu i proslavimo ih kao prvake svijeta.

Evo što stoji u najnovijoj objavi nekadašnjeg čelnika GNK Dinamo koji je već dulje vrijeme u Međugorju,

Foto-Facebook-Zdravko Mamić

-Najmanja država u osmini finala Svjetskog prvenstva u Katru ✅-Najmanja država u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Katru ✅-Druga najmanja država koja je igrala finale svjetskog prvenstva u povijesti ✅-Klub koji je proizveo najviše igrača u finalu Svjetskog prvenstva u Rusiji ✅-Klub koji je proizveo najviše igrača koji će igrati četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Katru ✅-Viceprvaci svijeta u zemlji u kojoj se u nogomet ne ulaže ništa ✅-Reprezentacija kojoj je dio medija prije pet godina pisao “Sve izgubili dabogda” i pozivao na bojkot ✅-Reprezentacija u kojoj igra najbolji mladi branič svijeta za kojeg dio medija čini sve kako bi umanjili značaj Dinama, koji ga je prepoznao i podario reprezentaciji. ✅-Bog za sve ima plan! Usprkos svima, BRAVO HRVATSKA! ,objavio je Zdravko Mamić.🇭🇷