(FOTO)EKSKLUZIVNO OBJAVLJUJEMO FOTOGRAFIJU I ORIGINALNE DOKUMENTE BILOGORSKIH ČETNIKA SA IMENIMA I PREZIMENIMA!PREPOZNAJETE LI NEKOG OD OVIH ČETNIKA? ŽIVI LI NEKI OD NJIH U HRVATSKOJ?

Ukoliko netko prepoznaje nekog od četnika na fotografiji , neka istog prijavi najbližoj policijskoj postaji...

twitter

56. Samostalna Bojna HV Kutina na twitteru je objavila originalnu fotografiju bilogorskih četnika fotografiranih u rujnu 1991 godine. Nadalje u objavi stoje i preslike originalnih dokumenata koji sadrže imena i prezimena svih srpskih agresora…

Dokumenti su pronađeni i zaplijenjeni u munjevitoj akciji hrvatskih snaga “VRO Bljesak 1995” u Okučanima. Na fotografiji koja je dovoljno rezolutna i jasna ,mogu se prepoznati mnogi pripadnici srpskih agresorskih snaga, pa bi bilo jako zanimljivo znati, je li sa ovom fotografijom i dokumentima upoznat DORH, i ostale relevantne institucije u Hrvatskoj te što su isti poduzeli po ovom pitanju prepoznavanja i procesuiranja ovih bilogorskih zločinaca, pripadnika srpskog agresora na Hrvatsku. Naime, isti imaju obilježja na ramenima, što drugim riječima znači da su borbeno  djelovali po našim snagama koje su oslobađale okupirane hrvatske teritorije, upravo od ovih i ovakvih srpskih okupatorskih zlikovaca.

Ukoliko netko prepoznaje nekog od četnika na fotografiji, neka isti ništa ne poduzima na svoju ruku… već – neka istog četnika ili više njih prijavi najbližoj policijskoj postaji koja će dalje poduzeti potrebne radnje.

Na znanje;

– DORH

  • MUP RH
  • Ministarstvo hrvatskih branitelja
  • MORH
  • SOA

Za očekivati je da se pokrenu ove institucije te promptno reagiraju na ovu važnu informaciju u kojoj je sve dobro vidljivo, a koju BRANITELJSKI PORTAL ZA RAZLIKU OD SVIH , EKSKLUZIVNO OBJAVLJUJE…

Ovaj živi u Australiji bio je sa ovima sa slike

 

Iz 56. Samostalne Bojne HV Kutina navode,

-DOKUMENTI NEPRIJATELJSKE STRANE

-[DALI ITKO OD NJIH ŽIVI U HRVATSKOJ ??] • bilogorski četnici snimljeni u rujnu 1991. • preslike originalnog dokumenta nađenih u Okučanima u tijeku munjevite VRO “BLJESAK” 1995.

twitter

twitter

M.M. / Viribus unitis / Braniteljski portal