(FOTO)Svi članovi HSS-a Drenje dali neopozivu ostavku i traže Beljakovu ostavku: Ne želimo sudjelovati u povratku u najmračnije doba raznih političkih nacističkih i komunističkih diktatura u Hrvatskoj…

Ne podržavamo i ne želimo sudjelovati u povratku u najmračnije doba raznih političkih nacističkih i komunističkih diktatura u Hrvatskoj...

Na svojoj sjednici održanoj (21. siječnja 2020. svi članovi Općinske organizacije HSS Drenje dali su neopozivu ostavku na sve stranačke dužnosti. Ujedno Željko Fabric koji je obavljao dužnost predsjednika OO HSS Drenje, Vanesa Pataki – tajnica i Anamarija Mikešić – potpredsjednica, nastavit će obnašati dužnosti članova Općinskog vijeća Drenje, dok zamrzavaju sve dužnosti unutar HSS-a dok je predsjednik Krešo Beljak i ostaju obični članovi najstarije stranke u Hrvata…

Na svojoj sjednici održanoj (21. siječnja 2020. svi članovi Općinske organizacije HSS Drenje dali su neopozivu ostavku na sve stranačke dužnosti.

Priopćenje u cijelosti…

OO HSS-a Drenje OBŽ dala ostavku na sve dužnosti unutar HSS-a i traže ostavku Beljaka

Na svojoj sjednici održanoj  (21. siječnja 2020. svi članovi Općinske organizacije HSS Drenje dali su neopozivu ostavku na sve stranačke dužnosti. Ujedno Željko Fabric koji je obavljao dužnost predsjednika OO HSS Drenje, Vanesa Pataki  – tajnica i Anamarija Mikešić – potpredsjednica, nastavit će obnašati dužnosti članova Općinskog vijeća Drenje, dok zamrzavaju sve dužnosti unutar HSS-a dok je predsjednik Krešo Beljak i ostaju obični članovi najstarije stranke u Hrvata.

Uzrok takvoj odluci je sveukupna politika koju trenutno provodi HSS na čelu s Krešom Beljakom, a koja nanosi izravnu štetu članovima i simpatizerima HSS-a u općini Drenje i šire te ih onemogućava u radu.

Podsjećamo da je u zadnjih nekoliko godina, upornim i strpljivim radom te obnovom djelovanja HSS na području Drenja postigao ugled među stanovništvom ali i zavidne izborne rezultate, Međutim, politikom koju provodi predsjednik HSS-a Krešo Beljak, ugled se neprestance urušava, a naši članovi HSS-a jednostavno ne podržavaju takvu politiku i ne žele biti sudionici daljnjeg urušavanja stranke i pomagači u uništenju koje Beljak sa suradnicima provodi. Većina članova OO HSS-a Drenje traže da se ispišu iz članstva. Njegove izjave najoštrije osuđujemo i neprihvaćamo izvinjenje.

Ne podržavamo i ne želimo sudjelovati u povratku u najmračnije doba raznih političkih nacističkih i komunističkih diktatura u Hrvatskoj.

Beljak ubija demokraciju u HSS-u i na hrvatskoj političkoj pozornici, a učinio je sve da HSS nema veze sa selom i tradicionalnim vrijednostima iako je sav HSS-ov put prožet idejama konzervativnih političkih vrijednosti poput Boga, obitelji, hrvatstva ili sloge.

Sad već bivši predsjednik OO HSS-a Željko Fabric

Ne podržavamo i ne želimo sudjelovati u povratku u najmračnije doba raznih političkih nacističkih i komunističkih diktatura u Hrvatskoj.

M.M. / Braniteljski portal