Fra Knezović o Letu 3: “Da je Thompson dobio 11 bodova od žirija, mediji bi pisali da je katastrofa, ali kad je Let 3 u pitanju…”

Poznati hercegovački franjevac Mario Knezović osvrnuo se na plasman riječkog benda Let 3, koji je s antiratnom pjesmom “Mama ŠČ!” predstavljao Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu.

Let 3, riječki bend koji je predstavljao Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu, osvojio je 13. mjesto na ovogodišnjem Eurosongu. Letu 3 je žiri dao tek 11 bodova i do glasova publike nalazili su se na 25., odnosno predzadnjem mjestu. Međutim, publika ih je nagradila s velikih 112 bodova te su na kraju osvojili 13. mjesto sa 123 boda.

Njihov plasman na svojem Facebook profilu komentirao je franjevac Mario Knezović, koji smatra da su letovci u Liverpoolu doživjeli debakl.

“Š(amar) Č(asti) je zvaršio nastup debaklom. Žiri je sve rekao. Čak ni Ukrajinci kojima je pjesma ulizivački upućena nije dala ni boda.

Mediji ili ŠČmediji su su se prosuli. Bildali su priču, propagandu itd. Čak i nakon debakla pišu o velikom uspjehu i šire bolesnu histeriju. Tako su pokazali kolko su ŠČ mediji, a ne hrvatski mediji u rukama manipulatora i promotora primitivizma i svega što ruši vrijednosti”, piše fra Knezović.

“Otužno su ljudi našeg podneblja izmanipulirani. Razgolićeni dečki se ni sramom nisu uspjeli dodvoriti čak ni svijetu koji je izgubio svaki sram. ZAKLJUČAK: Nastup Š(amar) Č(asti) je pokazao koliko je udaljena hrvatska medijska stvarnost od istine. Ipak, treba dominirat glasom, a ne mudatnama. Da je Thomson ovo, doživio pisali bi ti isti da je katastrofa, da ga moderni svijet nije prepoznao itd. A sad kad je LET pao, pišu o velikom nastupu itd.”, dodao je.