VIDEO Gdje si bio Milanoviću kad su ubijeni sudionici Bljeska?…

Predsjednik RH opet je pokazao svoje pravo lice – nije se želio pokloniti hrvatskim žrtvama u Vojno-redarstvenoj operaciji Bljesak. Tražio je povod i našao ga u majicama dvojice pripadnika HOS-a. Tv reporteri odmah su izvijestili javnost da je  riječ o majicama gdje je pisalo “Za dom spremni“, ali su u tim prvim javljanjima namjerno prešutjeli da se radi o grbu, znaku HOS-a, koji je još uvijek legitiman, a kojeg je „ozakonio“ Milanovićev mentor, idol – Ivica Račan, koji je dobro procijenio da je taj znak  bio i na odorama ljudi koji su, za razliku od trenutnog predsjednika države, branili i obranili hrvatsku Domovinu…

Trebamo  još jednom naglasiti da pozdrav „Za dom spremni“, iz hrvatskog obrambenog Domovinskog rata,   nema nikakve veze s istim takvim pozdravom iz Drugog svjetskog rata, tim prije jer ti koji su ga isticali dok su se žrtvovali za hrvatsku Domovinu uglavnom nisu ni bili rođeni. Zna to dobro i Milanović, koji nas neprestano vraća u prošlost, u doba Tita i partije, ali i traženja izgovora da se ne procesuiraju partizanski i komunistički zločini.

Hoće li uostalom napraviti i „incident“ u Kumrovcu, kad će na svakom od sudionika „Titova puta“ vidjeti majicu s crvenom zvijezdom petokrakom, kakvu je nosio i ratni zločinac Veselin Šljivančanin tijekom srpske i ine okupacije Vukovara, ili kakve su nosili pripadnici zločinačke JNA kad su rušili, ubijali, palili i otuđivali u Škabrnji ili Voćinu?

FOTO – VIDEO : Svanućem prvosvibanjskog jutra, krenula je “VRO BLJESAK”: Srpski i jugofašistički JNA agresorski otpor srušen je u manje od 32. sata!…

Nakon ovog što je učinio Milanović u Okučanima, predsjedniku se treba zahvaliti i njegov savjetnik za branitelje general pukovnik, ratni zapovjednik  Marijan Mareković.

A trenutnog predsjednika države još  jednom pitamo: gdje je bio i što je radio tijekom Domovinskoga rata, pa i u vrijeme „Bljeska“, kad su u srpskoj i inoj agresiji ubijeni, ranjeni i protjerani  Hrvati, samo zato što su željeli biti svoji na svome?

Mladen Pavković,

predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.)