GLAVNI DRŽAVNI ODVJETNIK Dražen Jelenić podnio je ostavku!…Ima li u državnim tijelima RH još masona koji to kriju, a da obnašaju važne političke i ine druge odgovorne poslove?…

Gabrić je naveo da u masonskoj "udruzi" ima oko 800 članova; Postavlja se s toga pitanje;  ima li u državnim tijelima RH još masona koji to kriju, a da obnašaju velike i odgovorne političke i ine druge odgovorne poslove u našoj državi....

“Od prvoga dana sve do danas dužnost Glavnog državnog odvjetnika Republike Hrvatske obnašao sam s ponosom, predano, profesionalno i pošteno, rukovodeći se u svom radu isključivo Ustavom i zakonima Republike Hrvatske, čuvajući neovisnost državnog odvjetništva. Tako sam postupao i tijekom svih 28 godina rada u državnom odvjetništvu.

Ovih dana su se u javnosti pojavile insinuacije vezano za moje članstvo u masonskoj udruzi. To članstvo u zakonitoj udruzi ni na koji način nije utjecalo na obnašanje moje dužnosti, no te su objede do takve mjere opteretile daljnje obnašanje dužnosti Glavnog državnog odvjetnika Republike Hrvatske da je ono praktički postalo nemoguće. Istodobno, u želji da se ovo opterećenje ne prenese na cijelo državno odvjetništvo, procijenio sam da je u nastalim okolnostima davanje ostavke na mjesto čelnika cijele državnoodvjetničke organizacije jedino moralno i odgovorno rješenje.

Stoga sam danas Vladi Republike Hrvatske uputio zahtjev za razrješenje s dužnosti Glavnog državnog odvjetnika Republike Hrvatske.

Iako činom ostavke moj mandat Glavnog državnog odvjetnika Republike Hrvatske ranije završava, s te dužnosti odlazim mirne i čiste savjesti”, stoji u priopćenju DORH-a.

Njegovu su ostavku komentirali ministar pravosuđa Bošnjaković i Nikica Gabrić, inače poduzetnik i veliki masonski majstor, kojih su danas puni mediji. Gabrić je gostovao na skoro svim televizijama u Hrvatskoj, dok je Bošnjaković potvrdio Jelenićevu ostavku na HRT.

Gabrić je naveo da u masonskoj “udruzi” ima oko 800 članova; Postavlja se s toga pitanje;  ima li u državnim tijelima RH još masona koji to kriju, a da obnašaju važne političke i ine druge odgovorne poslove u našoj državi.

Zanimljivo je da se nitko nije dosjetio jedne stvari koju masoni njeguju u svojim tajnim društvima ili kako to kaže Gabrić u udrugama, kojih su članovi “viđeniji” ljudi koji “ne moraju nužno biti bogati”, a to je; kako je uopće, unatoč tajnoj organizaciji čija se imena jako štite u masonskim udrugama, isplivalo to da je Jelenić sam morao javno obznaniti da je mason?…Inače je ovo prvi put u povijesti nove Hrvatske da su se masoni međusobno javno preko medija počeli prepucavati i to ni manje ni više već glavni državni odvjetnik i gospodarstvenik i oftamolog Gabrić, koji po medijima tvrdi da su ga neki novinari reketarili te da on ima još nekih snimaka i poruka koje će, kako je rekao, morati razbiti još jednu jako opasnu skupinu u Hrvatskoj…

Gabrić je naveo da u masonskoj “udruzi” ima oko 800 članova; Postavlja se stoga pitanje;  ima li u državnim tijelima RH još masona koji to kriju, a da obnašaju važne političke i ine druge odgovorne poslove u našoj državi a da za to ne znaju odgovorni i od naroda izabrani politički vođe Hrvatske.

D.K. /M.M.