GNJUSNA PROVOKACIJA: Što je radila policija? Četnici orgijali na Kninskog tvrđavi

Srpski turisti na društvenim mrežama nakrcane između ostalih i fašističkim zločincima, dakle, četnicima, iz Drugog svjetskog rata, objavljuju fotografije na kojima se zapravo izruguju hrvatskim svetinjama.

Tako su se uspeli i na Kninsku tvrđavu, odakle je hrvatska vojska uspjela svladati i protjerati Martićeve četnike i teroriste tijekom operacije Oluja čiju 22. obljetnicu uskoro obilježavamo. Pokazali su tako srednji prst spomeniku podignutom u sjećanje na prvog hrvatskog predsjednika, mokre po hrvatskom grbu i sl. Nažalost, nitko ne reagira na ovo fašističku prijetnju koja se događa u samom srcu naše domovine uoči obljetnice operacije Oluja.

Podsjetimo, s tri prsta u Vukovar su išli zločinci JNA po nalogu Slobodana Miloševića, zajedno s brojnim paravojnim četničkim hordama koje su vodili razni što imenovani, što neimenovani ratni zločinci – vojvode prenosi narod.hr

Dakle, srednji prst pokazuju i na obilježjima iz Domovinskog rata – vukovarskom vodotornju i kninskom spomeniku. Očito se radi o frustraciji Domovinskim ratom, operacijom Oluja, zauvijek je srušen mit o velikoj Srbiji. Četnici mogu tek izvoditi performanse, dok pravna država ne profunkcionira.

U Dalmaciji gore požari. Da se čovjek zapita…