DRAŽEN TRAVAŠ: Gospodo dragi Branitelji i svi koji se tako osjećate,Vas Matija Babić proglašava ČETNICIMA ????

Dokle će HRVATSKI BRANITELJI trpiti ovakve TEŠKE KLEVETE I UVREDE uvrede?

RATNI SNIMATELJ DRAŽEN TRAVAŠ UPUTIO APEL HRVATSKIM BRANITELJIMA

Dokle će HRVATSKI BRANITELJI trpiti ovakve TEŠKE KLEVETE I UVREDE?

Gospodo dragi Branitelji i svi koji se tako osjećate,
jebga ja nemam status Branitelja … nemam status ni Ratnog snimatelja, (nisam poginija) al se tako s ponosom osjećam
(Goran Radman je Branitelj a Zoran Erceg je i Branitelj i ratni snimatelj, a Fred Matić je s Krka joystikom uništija 17 tenkova 91. u Vukovaru ) .
Nebitno, daklem mene ovakvi statusi pravomoćno osuđenog kriminalca, narkomana i pedofila vlasnika piratskog portala uznemiruju i raspižđuju
Danas je ka i svakog dana umrlo 6 Branitelja mlađih od 55 godina, neki se razbolili nakon ovakvih upisa, neki digli ruku na sebe, neki šute jer su nemoćni u svom očaju
Zašto Vas 20 … 50..100 …1000 …10 000 , 100 000 ..200 000 BRANITELJA iz 1259 Braniteljskih udruga ne dignete glas protiv ovih UZMP UBOJICA ??
Pišite ljudi Policiji, Saboru, Predsjednici, Ministrima…. dignite GLAS !!!
Zašto šutite …. ??
Vas Matija Babić proglašava ČETNICIMA ????
ZAŠTO dopuštate da vas/nas JEBU i ubijaju ovakvi TERORISTI !!!
Dignite BRANITELJI ruku protiv njih, ne na sebe !!...Poručio je svim hrvatskim braniteljima
ratni snimatelj Dražen Travaš na svom Facebook profilu

Dokle će HRVATSKI BRANITELJI trpiti ovakve TEŠKE KLEVETE I UVREDE?

Čovjek koji nema više što izgubiti

Dokle će HRVATSKI BRANITELJI trpiti ovakve TEŠKE KLEVETE I UVREDE?

Potrebna žurna psihijatrijska hospitalizacija

-Kad onaj tko nema više što izgubiti, jer nikada ništa nije niti imao, a ono što je mislio da ima je i tako bila samo prodana duša, koja je samo čekala da joj netko ponudi siću i da za tu istu hlapljivo zgrabljenu siću za portalić koji pljuje po svemu što je Hrvatsko, tada se nije za čuditi kad iz osobnog očaja, da bi pošto poto skrenuo pozornost na svoje ljudsko ništavilo, bez iti malo “ljudske” empatije prema teškim stradalnicima (100%HRVI) od agresorske srbočetničke armade u obrambenom Domovinskom ratu, na svom Facebook profilu u tko zna kakvom stanju duha i tijela, napiše da su Hrvatski braniteljI “ČETNICI IZ SAVSKE”, onda se tu nema više što razglabati do što žurnije uputiti psihijatrijski tim na adresu(AKO JE IMA?) istog tog možebitnog bolesnika matije babića, da mu se pruži adekvatna psihijatrijska pomoć, jer je to ljudsko ništavilo, po svemu sudeći doista bolesno i lako moguće treba što žurniju hospitalizaciju u psihijatrijskoj ustanovi, koja mu možebitno može pružiti kakvu takvu pomoć ako nije prekasno za to.

Očito je da on sam nije svjestan svoje bolesti koja iz dana u dan, izgleda- sve više napreduje. Ukoliko nema zdravstveno osiguranje, mogao bi se obratiti onima koji su mu iz dobro poznatih razloga oprostili “siću” u iznosu od nekih, kako je bivši ministar financija Slavko Linić javno govorio, dodatnih (3.500 000 kn.) tri i pol milijuna utajenih kuna za svoj portalić index. Naime, babić je osuđen za utaju oko (2.800 000) dva milijuna i osamstotina tisuća kuna, dok je Linić tvrdio da je taj iznos mnogo veći i penje se do nekih milijun eura što ne bi bilo loše ponovo provjeriti.

Umjesto zatvora rad za opće dobro

Matija Babić, suvlasnik i pokretač portala Index.hr, optužen je da je zajedno sa suradnicom Vanom Šalov Violić fiktivnim ugovorima tvrtku Prva stranica d.o.o oštetio za skoro 2.8 milijuna kuna, piše Večernji list.

Umjesto zatvora rad za opće dobro

Kako se i najavljivalo posljednjih dana danas je Matija Babić na zagrebačkom Županijskom sudu priznao nedjelo te je temeljem nagodbe s tužiteljstvom osuđen na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine koja mu je zamijenjena radom za opće dobro. Matiji Babiću je izrečena i novčana kazna u iznosu od 300 000 kuna.

Isto tako krivnju je priznala i suradnica Matije Babića,  Vana Šalov Violić, koja je također osuđena na zatvor, ona na osam mjeseci, i njoj je kazna zatvora zamijenjena radom za opće dobro, Vani Šalov Violić je izrečena znatno niža novčana kazna  u iznosu od 150 000 kuna.

Matija Babić vozio po ‘žutoj traci’, psovao policajca i odbio alkotest

G.S.

Comments are closed.