Grmoja vladajućima: ‘Koliko ste novca zamračili?’ Muka nam je više pričati o vašoj korupciji, od korupcije ne odustajete!

Znam da vam nije ugodno slušati o vašoj korupciji? Ali zamislite kako je tek hrvatskim građanima to gledati i slušati. Od korupcije ne odustajete...

Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja predstavnicima vladajuće većine poručio je:

predstavnicima vladajuće većine: Znam da vam nije ugodno slušati o vašoj korupciji? Ali zamislite kako je tek hrvatskim građanima to gledati i slušati!

“Znam da vam nije ugodno slušati o vašoj korupciji? Ali zamislite kako je tek hrvatskim građanima to gledati i slušati. Od korupcije ne odustajete. Nama se više ne da ni pričati o vašoj korupciji. Kada bi se prestalo s tim, bilo bi sredstava za pomoć gospodarstvu. Koliko ste novca zamračili?”, pitao je Grmoja.

“Jučer ga nije bilo da brani dvojicu ministara upletenih u aferu i to je, po nama, znakovito. Ne znači da će Ćorić u dogledno vrijeme otići, ali očito Plenković ne smatra baš dobrim za sebe previše se fotografirati uz njega. Možda Ćorić ode kao ministri za koje je oporba pokretala opozive nakon pet, šest mjeseci”, kazao je Grmoja.

“HDZ se vraća u 2013. godinu, a mi smo svjesni da su svi ugovori tada potpisani bili štetni za hrvatske građane, ali ovaj projekt se mogao zaustaviti jer je investitor išao u izmjenu projekta. Da nije išao u izmjenu projekta ne bi trebao tražiti dodatna ‘zelena svjetla’ koja mu ministar Slaven Dobrović i Most nisu dali, a koje je ministar Ćorić nakon našeg izlaska iz Vlade dao”, poručio je Grmoja.

T.H.