HP predstavio nove Ink Tank pisače

HP Inc. predstavio je novu seriju „sve-u-jednom“ pisača HP DeskJet GT 5820/10 ciljanu na korisnike koji ispisuju velike količine materijala kod kuće i trebaju bežični pisač sa spremnikom tinte koji nikad ne staje.

„Korisnici koji ispisuju velike količine materijala kod kuće usmjereni su na učinkovitost te su u stalnoj potrazi za inovacijom koja snižava troškove i skraćuje prekide u radu“, izjavio je Nikola Puljiz, Distribution Business Manager HP Inc. Hrvatska. „Nova serija HP DeskJet GT pruža pouzdan i kvalitetan ispis po nižoj cijeni te jednostavan bežični ispis i praktično punjenje spremnika tinte.“

Serija pisača HP DeskJet GT omogućuje ispis do 8.000 stranica s kompletom od 3 HP-ove bočice boje ili do 5.000 stranica s HP-ovom bočicom crne boje.

Isto tako, punjenje spremnika tinte čisto je i jednostavno zahvaljujući HP-ovom inovativnom sustavu punjenja bez proljevanja. Bočice se mogu jednostvno postaviti u spremnik bez potrebe za pritiskanjem. Osim toga, prozirni spremnici tinte omogućuju jednostavno praćenje razine tinte.

Radni okoliš današnjice funkcionira na povezanim bežičnim uređajima. Novi „sve-u-jednom“ pisač HP DeskJet GT 5820 korisnicima koji rade na daljinu omogućuje jednostavno povezivanje putem pametnih telefona i tableta. Za postavljanje pisača trebate samo mobilni uređaj. Čak i bez bežične mreže značajka Wi-Fi Direct omogućuje izravno spajanje pisača na mobilni uređaj kod kuće.

Novi „sve-u-jednom“ HP DeskJet GT 5810 sadrži iste funkcije kao i HP DeskJet GT 5820, ali bez mogućnosti bežičnog spajanja.

Cijene i dostupnost:

·   „Sve-u-jednom“ pisač HP DeskJet GT 5820 dostupan je od srpnja u Republici Hrvatskoj u promo paketu s dodatnom crnom bočicom tinte po cijeni od 1499 kuna s PDV-om.

·   „Sve-u-jednom“ pisač HP DeskJet GT 5810 dostupan je od srpnja kod HP-ovih komercijalnih partnera u Republici Hrvatskoj  po cijeni od 1399 kuna s PDV-om.