HRVATSKA JE SVJETSKI PRVAK! JEDNA OD NAJBOLJIH GENERACIJA IKADA RASPLAKALA BUDIMPEŠTU I UZELA ZLATO Barakude senzacionalnom igrom potopile Mađare!

Tucak zove time-out na 33 sekunde do kraja. Imamo napad i dva razlike! Ovo ne možemo i ne smijemo izgubiti! Harai je dobio crveni. Kraaaj!!! Hrvatska je prvak svijeta!...

Hrvatska je prvak svijeta
Hrvatska je prvak svijeta

Vaterpolska reprezentacija Hrvatske u finalnoj je utakmici Svjetskog prvenstva slavila 8:6 protiv domaćina Mađarske i tako osvojila naslov svjetskog prvaka!

HRVATSKA – MAĐARSKA 8:6

HRVATSKA: Bijač – Garcia, Bušlje, Sukno, Joković, Lončar, Šetka

4. ČETVRTINA 2:2 (Sukno, Sukno, Vamos, Vamos)

 Sukno je prvi došao do lopte, ali uspjeli su je nekako Mađari ugrabiti i imat će prvi napad. Bijač brani, sakuplja desetu obranu. Sukno zabija! Vamos uzvraća. Šetka je pogodio stativu. To je već peti put da smo uzdrmali stativu. Mađari zovu time-out na 3 minute do kraja. Vamos je opet pogodio. Sukno je pogodio! Bijač brani! Još je 1:50 do kraja. Vamos je sada promašio, minuta do kraja! Prekršaj u napadu se svira Mađarima. Tucak zove time-out na 33 sekunde do kraja. Imamo napad i dva razlike! Ovo ne možemo i ne smijemo izgubiti! Harai je dobio crveni. Kraaaj!!! Hrvatska je prvak svijeta!
T.H.