FOTO: HRVATSKI BOMBARDER -HRGOVIĆ ‘El Animal’ nokautom u trećoj rundi riješio i Herediju!

Heredija je pozvao meksičke navijače da pozdrave Hrgovića koji je cijelo vrijeme boravka u Meksiku bio fer i korektan i publika je uzvratila Hrgoviću ovacijama...

Popularni najavljivač David Diamante je najavio najprije izazivača za WBC internacionalni  pojas prvaka Marjia Herediju,  a zatim i našeg Filipa Hrgovića. Svakog trenutka bi trebala krenuti prva runda…

Od samog početka prve runde Hrgović se nemetnuo kao duži,mirniji i precizniji borac, zauzeo je centar ringa i pokušao je biti taj koji ide naprijed i određuje tempo. Sama runda je prošla bez posebnih uzbuđenja u početnom ispitivanju snage. Hrgović je isprobao nekoliko puta svoju desnicu koja jesjela na Heredijino lice. No, i Meksikanac nije bio bezopasan. Bacio je nekoliko opasnih lijevih krošea, ili tzv “frljoka udaraca, kako kaže Željko Mavrović, pokazavši Herediji da u ovom meču ne želi biti samo promatrač.

2. RUNDA – Puno agresivnije je u drugu rundu, od samog početka krenuo meksički boksač. Pokušao je stisnuti Hrgović uz konopce kako bi skratio distancu i pokušao nešto plasirati. No, bez previše uspjeha. Hrgović je vrlo brzo ponovno nametnuo svoj ritam plasiravši nekoliko dobrih desnih direkata i aperkata. Heredija je pokušao udarcima u tijelo, ali bezuspješno. Nekoliko je udaraca sjelo i na Hrgovićevo lice i tijelo, ali je “Hrga” sve to bez problema podnio…Uzvratio je sa nekoliko silovitih serija…Čak se u jednom trenutku činilo da je Heredia primio teži udarac, ali je rundu izdržao do kraja.

Heredija pada-sudac označava kraj meča-Hrgović je upisao jeoš jednu profesionalnu pobjedu

3. RUNDA – Hrgović puno odlučnije starta u treću rundu, odmah od prve runde stišće Herediju koji se povlači prema konopcima.Preuzima dominaciju i tjera Herediju u konopce zadajući mu seriju udraca. Najprije sjeda jedna, pa druga dobra desnica, a hrvatski boksač sve bolje povezuje svoje udarce u seriju.

Hrgović nokautom završava Herediju

Meksikanac je u ozbiljnim problemima i sve teže prima Hrgovićeve teške udarce. Nakon još jedne Hrgovićeve snažne serije Heredija je posložen na pod, a sudac je označio kraj. Filip Hrgović je nokautom ubilježio još jednu profesionalnu pobjedu. Službeni kraj je 0:43 u trećoj rundi.

Heredija je pozvao meksičke navijače da pozdrave Hrgovića koji je cijelo vrijeme boravka u Meksiku bio fer i korektan i publika je uzvratila Hrgoviću ovacijama.

Bravo Filipe!

D.J.