HSP -Dok Božinović ‘hapsi’ HOS-ovce, imigranti siluju po Zagrebu!

Nijemci nam ne vraćaju akademike ili visoko obrazovane imigrante, nego sve one problematične koji se nisu uklopili u njemački sustav ili zbog različitih okolnosti njima poznatih, koje su zapreka za dobivanje azila u Njemačkoj....

HSP Traži ostavku ministra MUP -a RH

”Nijemci nam ne vraćaju akademike ili visoko obrazovane imigrante, nego sve one problematične koji se nisu uklopili u njemački sustav ili zbog različitih okolnosti njima poznatih, koje su zapreka za dobivanje azila u Njemačkoj”, navode

Dok Božinovićeva policija „hapsi“ branitelje i otima HOS-ove zastave, te gleda tko što piše po facebooku,  u samom centru Zagrebu medijski neprimjećeno prošla su dva silovanja od stane imigranata. Stav Hrvatske stranke prava po pitanju imigranata je javno poznat i više puta smo ga javno publicirali putem javnih priopćenja ili konferencija za medije. Jedna od naših postavki je bila da “Mlake i plitke reakcije tadašnje vlade dovele su nas u situaciju u kojoj se danas nalazimo, a probleme ćemo rješavati tek kada se imigranti pojave na Markovu trgu u Zagrebu i pođu napadati članove Vlade ili saborske zastupnike”.

Da smo bili u pravu vidljivo je i po dva slučaja silovanja u Zagrebu koji su proizvod loše politike ministarstva unutarnjih poslova i ne snalaženja u situaciji kada nam Njemačka svakodnevno vraća imigrante koji su 2015. godine prošli kroz Hrvatsku.

Nijemci nam ne vraćaju akademike ili visoko obrazovane imigrante, nego sve one problematične koji se nisu uklopili u njemački sustav ili zbog različitih okolnosti njima poznatih, koje su zapreka za dobivanje azila u Njemačkoj.

Hrvatska se treba ugledati na Mađarsku ili Poljsku koji su ovom problemu pristupile na jedini mogući način žestoko se odupirući nastojanjima njemačke kancelarke Angele Merkel i njenim pozivima imigrantima da dođu u Njemačku.

Zašto bi Hrvatska trpila štetu zbog poteza Angele Merkel. Ako Angela Merkel šuti i gleda kako pojedini imigranti uznemiravaju, seksualno napastvuju ili siluju Njemice mi u Hrvatskoj to nećemo dopustiti,  niti prihvatiti.

U kontekstu zadnjih događaja može se postaviti i pitanje rada tajnih službi i raspolažu li oni uopće podacima tko su ti ljudi koje nam Nijemci, Austrijanci ili Slovenci vraćaju i zbog čega ih mi držimo u Hrvatskoj, te ugrožavaju li oni nacionalnu sigurnost.

Ministru unutarnjih poslova Božinoviću poručujemo da da ostavku jer dosadašnjim radom nije pokazao da je dorastao poziciji ministra u Vladi RH, a ako misli da je dorastao i dostojan  pozicije ministra neka se osobno ode ispričatio silovanim ženama i neka njima objasni kako je do toga došlo iako građani već neko vrijeme upozoravaju na skupine imigranata koje se u grupama motaju po centru Zagreba, uznemiravaju prolaznike, te  dobacuju ženama.

U nesigurnim vremenima s kojima se suočava čitava Europa posebno je važno istaknuti ugrozu hrvatske države i svih njenih građana. Uz masovno iseljavanje, gospodarsku krizu, sveopće siromaštvo i kriminal Hrvatskoj sad prijete nova opasnosti zbog kojih se postavlja pitanje hoće li država biti u stanju zaštiti građane ili će oni morati štititi državu, navodi se u priopćenju koje potpisuje povjerenstvo za medije HSP-a Drago Marković.

I.V.