(VIDEO) I Tigrovi su bili “Za dom SPREMNI!”…Zapovjedali su tada i general Mareković i general Miličević, niko se nije bunio jer dobro je za moral biti; ZA DOM SPREMNI!…

Svi smo pjevali "Za dom spremni"!...

Hoće li se sad udariti i na legendarne Tigrove kao i na HOS? …Naime, Tigrovi su imali svoju  ratnu himnu koja se često izvodila i pjevala, a u njoj se ratni poklič “Za dom spremni” pjeva nekoliko puta. Nikom to nije smetalo , jer je to bio i ostao ratni poklič iz obrambenog Domovinskog rata koji je postao sastavnica velikog broja ratnih brigada i znalo se zašto se pjeva. Na Hrvatsku je izvršena brutalna velikosrpska agresija u kojoj su sudjelovali svi, od agresorske JNA, četnika, domaćih srba i svih onih koji se nisu mogli pomiriti sa tim da će se Hrvatska odvojiti od njihove Yuge kao što se i dogodilo.

Srpski agresor je potučen na svim vojnim i bojnim poljima, jer smo bili Za dom spremni!…Kakvih to dodirnih točaka ima sa fašizmom, sa ustaštvom, sa ikakvim totalitarističkim režimima-nikakvih…Ovo je bila 1991 godina, godina obrane od velikosrpske agresije. Ovaj ratni poklič je dizao svima moral tih devedesetih koje nemaju nikakve veze sa tamo nekim 1945-im i prije…Ovo je vrijeme obrambenog Domovinskog rata!

Taj velikosrpski agresor došao u Hrvatsku na naš teritorij 1991.g. da bi osnažen jugovojskom i stranim lobijima napokon pokušao ostvariti svoj vjekovni san tzv veliku srbiju. Ali su naletjeli na tvrd orah, naletjeli su na Hrvate koji su od pamtivijeka slovili kao što i danas slove za najbolje ratnike na svijetu. Velikosrpska agresija je napokon ugašena 1995 godine upravo zahvaljujući hrvatskom ratniku koji nije prezao ni goloruk ići na stostruko jačeg srpskog neprijatelja, dok ga nije doslovce pregazio u dva završna udarca kad su hrvatske snage u VRO Bljesku i Oluji potukli srpskog neprijatelja i potjerali ga u srpski pašaluk odakle je i došao na naš teritorij, upravo zahvaljujući tom što smo svi bili Za dom spremni izginuti…

Svi smo pjevali “Za dom spremni”!

Svi hrvatski branitelji redom će se složiti s tim da se pjevalo iz sveg glasa i uzvikivalo “Za dom spremni”…Rijetke su postrojbe i samostalne satnije vodovi ili pojedinci koji nisu zapjevali i uskliknuli “Za dom spremni”, takvih niti nema!! A za što bi drugo bili u obrani od brutalne srpske agresije spremni već za svoj dom, svoju Domovinu , svoj narod. Tako su i Tigrovi u svojoj himni koja ih je nosila u vihorima krvoločnog obrambenog rata pjevali uglas kao i mnogi drugi, Za dom spremni !!

Na svom facebooku oglasio se jedan od Tigrova te napisao…

Evo Zmijooki, i Tigrovi su bili “Za dom SPREMNI!”… Zapovjedaše tada i general Mareković i general Miličević, te svi ostali zapovjednici i niko se nije bunio jer dobro je za moral biti; ZA DOM SPREMNI! Baš me zanima tko će nama zabraniti naše pjesme i majice?! Jednom Tigar – uvijek Tigar!napisao je pripadnik legendarnih Tigrova na svom facebooku.

POSLUŠAJTE HIMNU TIGROVA-!ZA DOM SPREMNI TIGROVI”!!

G.S.