IKIĆ BANIČEK OTKAZALA KONCERT JIMMY STANIĆA U SISKU: “UČLANIO SE U DOMOVINSKI POKRET!”

Montaža: narod.hr, izvor: Fah, Domovinski pokret, snimka zaslona

Legendarni hrvatski pjevač Stjepan Jimmy Stanić trebao je 26. lipnja nastupiti na sisačkoj manifestaciji Kulturno ljeto, no njegov je koncert naprasno otkazan. Sam Jimmy Stanić za Bujicu je potvrdio kako mu je nastup otkazan jer je nedavno pristupio Domovinskom pokretu.

‘‘Koncert je zabranjen zbog toga što sam pristupio Domovinskom pokretu”, potvrdio je u razgovoru za Bujicu gospodin Stjepan Jimmy Stanić.

U sklopu manifestacije Kulturno ljeto, legendarni hrvatski glazbenik trebao je u ponedjeljak 26. lipnja 2023. u 21:00 sati, nastupiti na ljetnoj pozornici u Sisku. Nastup gospodina Stanića i The Boysa uredno je najavljen tjednima ranije na službenim stranicama organizatora iz Doma kulture Kristalna kocka, uz komplimente kako je riječ o koncernu ”vječnog mladića koji će publici donijeti najbolje od evergreena i šlagera”…

”Stjepan Jimmy Stanić, njegova Barbara i The Boysi već godinama dolaze u Sisak i do danas su nastupali bez ikakvih problema, vrlo često – i njihovi su koncerti bili krcati…

Gospodin Stanić je u ekskluzivnoj izjavi za Bujicu potvrdio da su mu nastup otkazali samo dan uoči najavljenog koncerta u Sisku u ponedjeljak! Čovjek iz lokalne organizacije ispričao mu je u povjerenju kako je do otkazivanja došlo jer je “tako odlučila gradska vlast”, na čelu sa SDP-ovkom Kristinom Ikić Baniček”, javlja urednik i voditelj Bujice Velimir Bujanec.

Kaže kako je Ikić Baniček, sisačka gradonačelnica, bijesna, zbog konferencije za novinare koju je 22. lipnja u šumi Brezovica održao DP-ovac dr. Igor Peternel.

”Stjepanu Jimmyju Staniću nikada nisu zabranjivali koncerte, a probleme s komunistima imao je u Titovoj Jugoslaviji, kada mu je zbog pošalice na račun Moše Pijade na tri godine oduzeta putovnica – pa nije mogao putovati na svjetsku turneju.

Zanimljivo je kako baš danas svi tzv. mainstream mediji donose vijest u kojoj se proziva Domovinski pokret – zato što su se njegovi lokalni dužnosnici pobunili protiv nastupa srbijanske cajke – Jelene Karleuše, na otočiću Barbaniću kod Kaštela, a zbog zabrane koncerta legendi hrvatske glazbene scene, Stjepanu Jimmyju Staniću, u režiji i po nalogu ekstremno lijeve SDP-ove gradonačelnice Siska – nitko ni riječi?!, piše Bujanec.