Subota, 25. svibnja 2024.

Ne pitaj što Domovina može učiniti za tebe, nego što ti možeš učiniti za Domovinu

ISTAMBULSKOM KONVENCIJOM DO NOVOG SVJETSKOG PORETKA

Što je novi svjetski poredak ,pitaju se ljudi? To je put ka Svjetskoj vladi ,kojim se rukovodi iza kulisa ,a otkriva se upravo sa ovakvim perfidnim dokumentima kao što je istambulska konvencija, koja pod parolom zaštite zlostavljanih utire put rodnoj ideologiji ,kao jednim od vidova novog svjetskog poretka.

 

Sam pojam “New Age” je kratica od “Novi svjetski poredak” lišen judeo-krščanstva,i sastavljen od “jedinstvene svjetske religije”i “jedinstvene svjetske vlade” To je ustvari pokret koji sintetizira sve heretičke i buntovne pokrete kao napredne ,liberalne  u odnosu na tradicionalno društvo. Nažalost taj je pokret često toliko suptilan i perfidan da se čini kršćanski ,u smislu zaštite ljudskih prava i sloboda,namećući se tako milijunima ljudi .

ŠTO JE ISTAMBULSKA KONVENCIJA?

Konvencija Vijeća Europe o sprečavanju i borbi protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji,prihvaćena 11.svibnja 2011.u Istambulu.

Teorija evolucije rodila je vjerovanje kako se svatko razvija prema savršenstvu . To je vjerovanje dovelo do Marxova ateizma i sekularnog humanizma . Stariji se vjerojatno sjećaju kako su nas u bivšoj državi i bivšem socijalizmu učili kako je to humano društvo, a stalno izlaze na vidjelo na kakvim je “humanim temeljima ” formirano to “humano društvo”.  Sekularni humanizam ,plod teorije evolucije ,jedan je od kamena temeljca novog svjetskog poretka”.Primjer za to je stalno traženje lijevo -liberalnih udruga i pokreta za izbacivanjem vjeronauka iz škole ,jer bi se tada mlade generacije mogle odgajati i preoblikovati u smjeru prema  novom svjetskom poretku . Iz ovog proizlazi da je vjera još jedina brana prema ostvarivanju tog cilja

Razaranje tradicionalne obitelji je isto jedan od kamena temeljca novog svjetskog poretka. Iz istambulske konvencije jasno je vidljivo na koji se način to čini. Obitelj se više ne sastoji od muškarca i žene i njihovih potomaka. Istambulska konvencija traži suzbijanje “kulture,običaja,vjere i tradicije”(čl.12 st.5 ic) Ruši  ,jer po njima tu je osnova za nasilje i stoga konvencija zahtjeva iskorjenjivanje “predrasuda,običaja i tradicija “koje se temelje na “stereotipnim ulogama žena i muškaraca” (čl.12 st.1 ic) Time se direktno na udaru našla obitelj temeljena na braku muškarca i žene i sve obiteljske vrijednosti vezane uz takav brak. Prilično prozirno ,jer nasilje nastaje svugdje ,a ne samo u obitelji. Ruši se postupno obitelj ,kao osnovna društvena zajednica i noseći stup društva!

Tako se ,pod krinkom zažtite žena od nasilja u obitelji uvodi rodna ideologija .Prema rodnoj ideologiji čovjek se rađa kao neutralno biće ,koje kasnije može odabrati spol ili neki od izmišljenih ” rodova”. Rod se uvodi kao novi društveni konstrukt odvojen od spola.”Rod označava uloge ponašanja u društvu, aktivnosti i osobine  koje određeno društvo smatra prikladnim za žene i muškarce (čl.3 ic)” Spol i rod se navode kao mogući temelj diskriminacije u društvu ,pa se na pr. u Njemačkoj upravo uvodi “treći spol “u osobne dokumente.

Takva definicija roda ne postoji u Ustavu RH. Ustav RH poznaje samo spol kao ustavnu kategoriju i stoga bi prihvaćanjem istambulske konvencije nastao “pravni kaos”,široki prostor za različita tumačenja i manipulaciju. Jer treba naglasiti da je istambulska konvencija “kao međunarodni pravni dokument iznad Ustava RH” Za nadgledanje provedbe istambulske konvencije formirano je posebno tijelo izvan VLADE svake zemlje ,sastavljeno od udruga za ljudska i ina prava ,pa bi time državne institucije potpuno izgubile nadzor nad radom tih udruga,a one bi slobodno bile u službi novog svjetskog poretka.

Moram napomenuti da se financiranje odvija preko financijske internacionale ( Soroševa fondacija) pod nazivom GREVIO koja ne priznaje ništa nacionalno. Ona ne priznaje državu ,pa je prema tome anarhična, poriče bilo koju nacionalnost i briše nacionalni identitet. Nacionalni identitet je još jedan od kamena spoticanja istambulske konvencije i brana prema univerzalnom svjetskom čovjeku,stoga treba raditi na tome da ga se razbija i briše. GREVIO nadzire provedbu konvencije u području zakonodavstva,školstva ,zdravstva,medija i postavlja se iznad Vlade nacionalne države.Postavlja se pitanje zbog čega bi jedna suverena država time prepustila dio svog državnog suvereniteta jednoj međunarodnoj organizaciji kada može tu materiju slobodno ugraditi u svoje zakonodavstvo?

ZASTUPNICA HNS U HRVATSKOM SABORU MARIJA PUH SVIJESNO I NAMJERNO OBMANJUJE JAVNOST, SVOJIM ZAHTJEVOM ZA RATIFIKACIJU ISTAMBULSKE KONVENCIJE

U tom pitanju je već i odgovor saborskoj zastupnici HNSa,koja je sa saborske govornice 19.siječnja 2018.godine  ultimativno zatražila ratifikaciju istambulske konvencije! Zbog čega bi se RH odrekla dijela svog suvereniteta ,kada zakonima može zaštititi zlostavljane od zlostavljača?  Ma molim vas koji je to pritisak i izokretanje teza: ako si protiv istambulske konvencije u djelu rodne ideologije ,automatski si zlostavljač ,ili opravdavaš zlostavljanje”! Jer po njima samo istambulska konvencija može zaustaviti zlostavljanje i zaštititi žene od zlostavljača? Ne nije jedino i samo provedbom istambulske konvencije žrtva zlostavljanja automatski zaštićena , postoje dobra  i odgovarajuća zakonska riješenja ,sa istim efektom ,a bez rodne ideologije i bez gubitka dijela suvereniteta. Stoga zaborska zastupnice Marija Puh ,založite se za provođenje i poštivanje postojećih zakonskih riješenja i donošenje novih ,a ne za štetnu i neprihvatljivu  istambulsku konvenciju ,koja je usput i protivna Ustavu RH.

TEORIJA RODNE IDEOLOGIJE NAUČNO JE PROMAŠENA I NEPRIHVATLJIVA

Teorija rodne ideologije naučno je potpuno promašena . Poznato je iz genetike da u ljudskom genu ima 46 kromosoma koji čine naš genetski kod.

Od ukupno 46 kromosoma u čovjeka 44 su autosomi, a preostala dva su heterokromosomi – spolni kromosomi ili gonosomi – koji određuju spol osobe: X i Y – kombinacija XX za ženski, a XY za muški spol.

Pojednostavljeno rečeno već u trenutku oplodnje formira se spol novog ljudskog bića Sve ženske tjelesne stanice imaju sastav kromosoma 44+XX. Sve ženske spolne stanice imaju polovičan broj kromosoma i sve imaju kromosom X tj. kromosomski sastav im je 22+X. Sastav kromosoma muške tjelesne stanice je 44+XY. Dvije su vrste muških spolnih stanica; jedne s kromosomskim sastavom 22+X,a druge s 22+Y. Prema tome jedna polovica spermija sadrži kromosom X, a druga kromosom Y. Spol ovisi o tome koji će spermij oploditi  jajnu stanicu: ako to učini spermij s kromosomom X, začet će se djevojčica,a ako to učini spermij s kromosomom Y začet će se dječak.

Znanost je u cjelosti pobila rodnu ideologiju ,da se dijete rodi kao neutralno ljudsko biće i onda samo odlučuje izabrati spol. Već u trenutku začeća određen je spol  svakog ljudskog bića i njegov rod ženski ili muški . Trećeg nema ,ne postoji!

Na sve ove pojave negativne po narode i narodnosti svijeta upozorila je svojim objavama  u Fatimi , malom portugalskom selu ,Majka Božja ,koja se ukazivala od svibnja do listopada 1917.godine i nizom svojih objava upozorila na opasnosti koje prijete opstanku  ljudskog  roda na zemlji.

Papa Benedikt je još 1920 godine upozorio na neminovnu Univerzalnu republiku ” za kojom čeznu najgori elementi”koja bi ” bazirana na principima apsolutne jednakosti,ukinula nacionalne razlike ,autoritet Boga i oca ,vodeći ka vlasti nečuvenog terora” ” Imati ćemo svjetsku vladu ,htjeli mi to ili ne …..milom ili silom”

Kao i uvijek Bog je dao svojoj Crkvi način da spasi civilizaciju od uništenja . Njegov plan koji je u Fatimi iznijela Gospa ,zahtjeva krunicu i svakodnevnu  pobožnost. Vjerujući da se možemo spasiti bez Boga prezirno odbijamo Njegovu pomoć. Stoga da izbjegnemo pakao novog svjetskog poretka vratimo se svojim korijenima ,vratimo se Bogu dok još imamo vremena!

Lilli Benčik

Slične teme,

-HILLARY CLINTON JE OTKRILA TAJNU NOVOG SVJETSKOG PORETKA

-Marine Le Pen: ‘Novi svjetski poredak’ će se srušiti iznutra 2018. godine

-Novi svjetski poredak gubi „tlo“ pod nogama – znakovi kolapsa

PROBUDITE SE NARODI: Na vašim leđima mračne sile stvaraju Novi svjetski poredak bez Boga!

Najnovije

Biblijska poruka 25.5.2024. (Kvatrena subota) i tumačenje fra Tomislava Pervana: Iziđe božanski sijač

Foto:Radiopostaja Mir Međugorje   Mt 13,1-9 Onoga dana Isus iziđe iz kuće i sjede uz more. I nagrnu k njemu silan svijet te je morao ući u...

Pupovac: Glasanje o Odboru odgođeno dok se ne stišaju strasti

Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac izjavio je da je Klub zastupnika nacionalnih manjina odlučio odgoditi glasanje o izboru članova i predsjednika saborskog Odbora za ljudska...

Sramotan istup vijećnice: ‘Neka ministar demografije bude Rom, nemaju problema s natalitetom’

Foto:Klikni.hr   Vijećnica Vrbanić je predložila da ministra demografije bude iz redova romske nacionalne manjine, s obzirom da 'oni (Romi) nemaju problema s natalitetom'. Koordinacija vijeća i...

Prvi dan jubilarne proslave 10 godina “Progledaj srcem”: Radost, ljubav, zajedništvo, molitva i slavljenje u prepunoj Areni Zagreb

Foto: LaudatoTV/Andrej Bunić   Prepuna Arena Zagreb sinoć je bila mjesto najvećeg slavljenja, pjesme i molitve u ovom dijelu Europe. Razlog tomu prvi je od dvaju...

Izjava Jadranke Kosor o Srebrenici privukla pažnju medija u BiH: ‘Možete vrijeđati…’

Foto:Screenshot/N1   Bivša hrvatska premijera Jadranka Kosor komentirala je usvojenu Rezoluciju o genocidu u Srebrenici. "Možete vrijeđati, mrzitelji. Rezolucija o genocidu u Srebrenici je usvojena. Hvala svima...