Nedjelja, 21. travnja 2024.

Ne pitaj što Domovina može učiniti za tebe, nego što ti možeš učiniti za Domovinu

Ivan Penava: Grabežljivi Milodar Pup(n)ovac

Odluka Plenkovićeve Vlade na odlasku da kao jednu od zadnjih odluka donese 8. ožujka 2024. godine odluku o darovanju velikog broja nekretnina Pupovčevom Srpskom privrednom društvu Privrednik u centru Zagreba (vidi odluku na poveznici: https://vlada.gov.hr/sjednice/290-sjednica-vlade-republike-hrvatske/42073 i na: https://www.portalnovosti.com/vlada-vratila-privrednikov-dom), više nego jasno dokazuje kontinuitet Plenkovićeve stvarne koruptivne politike. Hrvatskim novcem i nekretninama Andrej Plenković kupuje i potplaćuje svoje srpske partnere i poslušnike. Srpsko-hrvatska trgovačka koalicija Pupovac – Plenković hrvatskoj je državi i građanima već počinila štete nesagledivih razmjera.

 

Pod krinkom suradnje s manjinama u liku Milorada Pupovca – Plenković je provodio korupciju i ugrožavanje hrvatskih nacionalnih interesa i identiteta. Sve to što su radili Plenković i njegova „udarna pesnica“ u kulturi Nina Obuljen – nije ništa drugo nego podrška tzv. „srpskom svetu“. Pozivamo cijelu javnost i sve građane da pogledaju suludi velikosrpski ispad „ideologa“, voditelja tribine Privrednika – Saše Kosanovića (video šaljemo u prilogu) na koji smo morali reagirati 14. siječnja (reakciju vidi na: https://www.dp.hr/blog/Penava_Pozivam_Vladu_RH_da_odmah_obustavi_financiranje_antihrvatskog_pamfleta_Pupovcevih_Novosti/759).

Srpsko društvo Privrednik samo je podružnica Pupovčevog Srpskog narodnog vijeća koje je, opet, podružnica SDSS-a, a sva ta društva i vijeća su ispostave Plenkovićevog koalicijskog partnera, Milorada Pupovca, stoji u priopćenju Domovinskog pokreta.

”Ovime javno pozivam Vladu da na kraju svoga tragičnog  mandata ne dijeli ono što nije Plenkovićevo, nego je vlasništvo hrvatske države i naroda. Ovime javno pozivam Vladu na odlasku i Andreja Plenkovića na odlasku da ne dijeli hrvatsku imovinu svojim koalicijskim partnerima – Pupovcu i Kosanoviću. Zahtijevam od Hrvatske vlade da na kraju mandata ne donosi nikakve odluke koje bi stvarale obveze budućoj nekorumpiranoj vladi, istinski hrvatskoj Vladi! I ovom  odlukom Andrej Plenković se „outao“ i izašao iz ormara sa svojim najdražim i najlojalnijim partnerom Miloradom Pupovcem!

Nevjerojatno je da se ova Vlada, koja je iz Hrvatske otjerala više od 300.000 naših ljudi i uvezla nam stotine tisuća migranata, ova Vlada koja je uništila hrvatsku poljoprivredu i budućnost naše djece, usuđuje, prije svoga konačnog odlaska, u svojim zadnjim danima, dijeliti Pupovcu hrvatsku imovinu, prenosi Teleskop.hr.

Ovime javno pozivam HDZ i sva stranačka tijela na svim razinama da obuzdaju i zaustave svaku daljnju korupciju u režiji Andreja Plenkovića. Andrej Plenković otima od hrvatskih građana i nagrađuje svoja istinske partnere Pupovca i Kosanovića!

Pozivamo sve Hrvatice i Hrvate, a osobito vodstvo HDZ-a da dobro pogledaju naslovnice tzv. srpskih Novosti koje financiraju, u ime svih nas, Andrej Plenković i Nina Obuljen! Ako i nakon tih naslovnica nije jasno o čemu se radi – pogledajte suludi velikosrpski ispad privrednika Saše Kosanovića i naše priopćenje nakon toga od 14. siječnja 2024. godine! Te i takve, takvu antihrvatsku politiku Pupovca i Kosanoviće daruje Andrej Plenković hrvatskim novcem i hrvatskom imovinom, da bi pomoću takvih nekako ostao na vlasti!

To mu neće proći.

Ovime javno pozivam HDZ i sva stranačka tijela, na svim razinama da obuzdaju i zaustave svaku daljnju korupciju u režiji Andreja Plenkovića. Korumpirana vlada Andreja Plenkovića nema nikakvo pravo ni mandat da na odlasku stvarati obveze novoj Hrvatskoj vladi! Protiv ove odluke o darivanju Milorada Pupovca poduzet ćemo sve zakonom raspoložive  mjere.

Vlada Andreja Plenkovića nema nikakvo pravo hrvatskim novcem potplaćivati i kupovati  svoje srpske partnere, svog najdražeg Milorada Pupovca kojeg nakon i ovog zadnjeg darovanja otetim hrvatskim novce, treba zvati Milodar Pupovac”, navodi se u priopćenju.

 

Najnovije

Kongres odobrio Ukrajini milijarde dolara; Rusija: To će uništiti Ukrajinu

Foto:Screenshot HRT   Nakon što su republikanci tjednima odgađali glasanje u Zastupničkom domu američkog Kongresa, večeras je napokon prihvaćen paket pomoći Ukrajini vrijedan 60 milijardi dolara....

Biblijska poruka 21.4.2024. i tumačenje fra Tomislava Pervana: Čiji glas slijedim u životu?

Foto:Radiopostaja Mir Međugorje   Iv 10, 11-18 Reče Isus: »Ja sam pastir dobri. Pastir dobri život svoj polaže za ovce. Najamnik – koji nije pastir i nije vlasnik...

Ivan Pokupec – Moja analiza izbornih rezultata

Ivan Pokupec/Portal za kulturu komuniciranja Epoha   Napisao sam da HDZ prolazi zbog neozbiljne i kokošarske oporbe. A koliko je neozbiljna i kokošarska se vidi u...

Mislav Kolakušić odlazi, ali Hasanbegović ipak neće u Sabor

Foto:Facebook   Predsjednik stranke Pravo i pravda Mislav Kolakušić je danas izjavio da oni neće podržati pregovore svog koalicijskog partnera Domovinskog pokreta ni sa SDP-om ni...

Prof. dr. Granić: Mesić je uveo pogrešnu praksu oko sastavljanja vlade

Foto:Maxportal   Nikad tako politički agresivni nismo ušli u parlamentarne izbore, a nikada u dramatičnijem i neizvjesnim položaju kao društvo nismo se našli nakon tih izbora....