(VIDEO) IZBORNIK DALIĆ: OVAJ PLASMAN HRVATSKE NA EURO POKLANJAMO ŠKABRNJI I VUKOVARU!

Ponovo smo Hrvatsku učinili sretnom i veselom zemljom. Imamo sad jedan širi izbor igrača...

Poslušajte što je rekao izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić…

Ponovo smo Hrvatsku učinili sretnom i veselom zemljom. Imamo sad jedan širi izbor igrača, kaže Dalić.

Stvorila se nepotrebna priča oko Rujevice. Ma tko može biti protiv Rijeke i Rujevice. Ako gledamo uvjete, najbolji su u Rijeci, bili smo i prije ovdje. Kad se igra odlučujuća utakmica, onda se igra među 35 tisuća ljudi. Ja sam bio jedan od onih koji odlučuju gdje se igra. Moja je greška, ali htio sam da se igra u cijeloj Hrvatskoj.

Ako pogledamo ove kvalifikacije, uz one 2008., Hrvatska je najbolje odradila. Dobili smo mlade igrače koji će nam biti velika pomoć na Euru, napravili smo bezbolnu promjenu generacije. Kod mene će igrači iz Rusije uvijek imati prednost, ovi novi će se morati izboriti za mjesto. Ne mogu gledati istim očima one iz Rusije i ove nove igrače. Ovi stariji će uvijek imati prednost.

Ja sam tu temu završio oko odlaska. Mogu doći s ne znam kakvim milijunima, mene to ne zanima. Bio mi je cilj da Hrvatska igra u Splitu i da se plasiramo na Euro, ja sam to ostvario. Ostajem izbornik. Uživam u Hrvatskoj i s hrvatskim narodom, idem u ponedjeljak u Vukovar, da nije bilo tih ljudi, ne bi ni nas bilo”, rekao je Dalić i uz pljesak svih novinara otišao s presice.

POGLEDAJTE VIDEO

POSLUŠAJTE ŠTO KAŽU IGRAČI

D.J.