Josip Deur brutalno odgovorio SDSS-ovki Anji Šimpragi: Igor je18.11.1991. dok su izlazili iz skloništa i stajali u koloni izbjeglica istrgnut majci iz ruke i likvidiran na Ovčari od tvojih sunarodnjaka!

UBIJEN JE NA OVČARI OD STRANE TVOJIH SRPSKIH SUNARODNJAKA I DANAS NEMA PRILIKU SVJEDOČIT KAO TI!...

Saborska zastupnice Anja Šimpraga iz redova SDSS-a na ovakav način ne možemo ići dalje i neće biti mirnog suživota!…

Vidite Anja, dječak na slici iznad vas je Igor Kačić dijete Petra i Irene Kačić prokazan od strane jednog Srbina i istrgnut majci iz ruke 18.11.1991. dok su izlazili iz skloništa te stajali u koloni izbjeglica kada je grad Vukovar okupiran od strane tvog srpskog naroda potpomognut JNA i paravojnim velikosrpskim i četničkim dobrovoljcima!

UBIJEN JE NA OVČARI OD STRANE TVOJIH SRPSKIH SUNARODNJAKA I DANAS NEMA PRILIKU SVJEDOČIT KAO TI!

Anja Šimpraga nisam iz vaših usta čuo riječi pokajanja za svo zlo i zločine koje je tvoj srpski narod počinio nad Hrvatima, nisam čuo kajanje i traženje oprosta za svo zlo koje je počinio tvoj srpski narod mom hrvatskom narodu a da ne govorim kako nisam čuo iz tvojih usta osudu upućenu prema tvom srpskom narodu točnije zločincima koji su iste činili?!

Anja Šimpraga kažete da treba gledat u budućnost i gradit suživot te pričate svoju priču i patnju kroz koju ste prošli ali moram vas vratit na početak te priče i upozorit da ste izostavili najvažniju činjenicu a koju znate i vi i ja a to je da je upravo vaš srpski narod kojem pripadate ustao u oružanu pobunu 1991. godine protiv svoje domovine Hrvatske i legitimno izabrane vlasti te uz pomoč JNA te srpskih i četničkih paraformacija pokušao okupirati i etnički očistiti zacrtani pravac KARLOBAG-KARLOVAC-VIROVITICA pritom počinivši najkrvavije zločine protiv jednog većinskog naroda na njegovu teritoriju kao i zločin proti čovječnosti, najveći zločin nakon drugog svjetskog rata a to vam se zove UZROK!

-Hrvatska braniteljica Danka Dražina, Anji Šimpragi: UMUKNI, ANJA!!!Stotine mojih susjeda, prijatelja i rođaka napuštali su tada svoj dom jer su Anjini sunarodnjaci sijali smrt na njihovom pragu u njihovoj Škabrnji…

Sada kada imamo UZROK saborska zastupnice Šimpraga iz redova SDSS-a možemo i moramo pričati o VRO OLUJA najsvjetlijoj Hrvatskoj pobjedi koja je bila jedina moguća POSLJEDICA svih ranijih zločina koje je počinio tvoj srpski narod na Hrvatskom teritoriju protiv hrvatskog naroda!

Sveta obveza i dužnost nam je bila oslobodit hrvatski teritorij od srpskih oružanih pobunjenika i uspostavit ustavno pravni poredak i nakon svih bezuspješnih mirnih pregovora koje su vođe srpskog naroda odbile prvom hrvatskom predsjedniku i vrhovnom zapovjedniku oružanih snaga dr. Franji Tuđmanu nije preostalo ništa drugo osim oslobodit okupirani teritorij vojnom čizmom u kojem je opet stradao velik broj hrvatskih branitelja a za isto je imao sva odobrenja međunarodnog prava kao i drugih zemalja!

Saborska Zastupnice Anja Šimpraga, na kraju ovog mog izlaganja mogu vam poručit samo jedno:

Jučerašnji vaš govor i iznošenje vaših činjenica mogu ocijenit samo na jedan način a to je da je isti potpuno licemjeran, da sigurno neće dovesti do pomirdbe i suživota, već je isti u službi i provedbi srpskog memoranduma SANU 2, a to je da relativizirate krivnju srpskog agresora i hrvatske žrtve, e to vam nećemo dozvolit, jer hvala Bogu ima nas budnih!

Upamtite žao mi je svakog nevinog tko je propatio bez obzira sa koje strane ta žrtva dolazila ali dokle god se u hrvatskom saboru ne bacite na koljena, ne osudite nedjela koje je počinio tvoj srpski narod i dokle god ne zatražite oprost neće biti ni mira, ni mirnog suživota a ni napredka!

Ne zato jer vam ga Hrvati ne žele dati već isključivo, jer se vi Srbi ne kajete za ono što je počinio vaš srpski narod i tu sva priča prestaje…

I za kraj naučite pričati i pisati hrvatskim jezikom i tada možete doći za govornicu u hrvatski državni Sabor!…napisao je Josip Deur na svom facebooku.Vezane vijesti;

Hrvatska braniteljica Danka Dražina, Anji Šimpragi: UMUKNI, ANJA!!!Stotine mojih susjeda, prijatelja i rođaka napuštali su tada svoj dom jer su Anjini sunarodnjaci sijali smrt na njihovom pragu u njihovoj Škabrnji…