JOSIP DEUR: ZA KOGA GLASATI!?…OBJAVA KOJA JE MNOGE NATJERALA NA RAZMIŠLJANJE…

Drugo je pitanje za koga poštovani Josipe glasati, ti si Božji čovjek i vrlo dobar poznavatelj Svetog Pisma točnije Božje riječi pa te molim za preporuku!...

Josip Deur objavio je na svom Facebooku  jako zanimljiv post koji mnoge nije ostavio ravnodušnima…

U nastavku…

Hvaljen Isus i dobar dan poštovana braćo i sestre po Isusu Kristu!

Messenger, whats app, viber, mail i mobilne poruke neprestano zvone i to iz dva razloga;

1. Prvo je glasaj za mene jer upravo sam ja taj mesija koji je došao spasit malog čovjeka i ovu napaćenu zemlju, i koji će radit za dobrobit svih građana RH!

2. Drugo je pitanje za koga poštovani Josipe glasati, ti si Božji čovjek i vrlo dobar poznavatelj Svetog Pisma točnije Božje riječi pa te molim za preporuku!

Poštovana braćo i sestre, gospodarstvenici i obrtnici, radnici i umirovljenici, studenti i đaci, poljoprivrednici i stočari, OPG-ovci te svi ostali iz raznih opcija društva evo vam moj skroman odgovor u ovih 5 slika;

Glasajte za onog tko je došao do vas, na vaše radno mjesto ili u vaš obrt, opg ili tvrtku te vas upitao sljedeće;

1. Dali imate problema prilikom dobivanja državnih poslova na javnim natječajima?
2. Dali možete uredno podmirivati sve svoje obveze (plaće zaposlenicima, doprinose, prispjele obveze, poreze, prireze i razno razne namete državnim institucijama itd…)
3. Što vas muči kao gospodarstvenike i obrtnike u ovom sustavu kojeg vi držite na nogama?
4. Dali svojoj djeci svakodnevno možete priuštiti topli obrok?
5. Kako početkom svake školske godine svojoj djeci kupite knjige, odjeću, obuću i druge potrebštine?
6. Kakve su vam plaće i dali istima uspjevate pokrpati svoje domaćinstvo od mjeseca do mjeseca?
7. Jeste li imali problema na natječaja prilikom zaposlenja i dali je zaposlen netko umjesto vas a da je bio slabije rangiran,da uopće nije imao odgovarajuću stručnu spremu za posao koji se tražio?
8. Dali ste ikada imali kakav sudski postupak i kako je završio i smatrate li ako ste isti izgubili dali ste imali pravično suđenje?
9. Dali ste zadovoljni stanjem u društvu i državi te ako niste što predlažete da promjenimo?
10. Mislite li da su porezi i nameti u državi preveliki na odnos naših plaća točnije standarda?
11. Mislite li da bi država, županije, gradovi i općine trebali imat više tvrtki u svom vlasništvu kojima bi punili državne, županijske, gradske, i općinske proračune kako bi rasteretili nas male građane, obrtnike i gospodarstvenike?
12. Smatrate li da branitelji dostojno uživaju status ljudi i heroja koji su svojom mukom, krvlju i znojem stvorili ovu državu?
13. Smatrate li da je DORH, MUP i PRAVOSUĐE dalo svoj maksimum u otkrivanju kako ratnih zločina tako i zločina počinjenih nakon domovinskog rata pa sve do danas?
14. Smatrate li da mi političari trebamo vama biti svakodnevno na usluzi i omogučit vam bolji život ili trebamo imat jednu ogradu od običnog naroda?
15. Koliko ste zadovoljni sa našom dosadašnjom politikom kako domaćom tako i vanjskom?
16. Dali kao ratar ili stočar imate zagarantiran otkup svojih proizvoda i dali ste zadovoljni postignutom cijenom svojih proizvoda?
17. Dali ste odgovarajuće plaćeni za posao koji obavljate?
18. Dali poslodavac poštuje vaše radno vrijeme, dali vas izrabljuje, tjera da radite duže i dali imate adekvatan sindikat kom se možete požalit?
19. Možete li nam dati svoju ocjenu za naš dosadašnji rad od 1-10?
20. Dali smatrate da trebamo ostat u EU ili trebamo napustit istu pošto se radi o izborima za EU Parlament?

Eto draga braćo i sestre odgovorite sebi na ova pitanja i vjerujem da nećete više imat nedoumica kome poklonit svoje povjerenje na predstojećim izborima za EU Parlament?!
Ako pak nitko u punini ne ispunjava sva postavljena pitanja onda birajte onog najpribližijeg točnije onog koji ispunjava najviše postavljenih pitanja ali onom tko ne ispunjava nijedno, koji je u potpunoj suprotnosti sa postavljenim tada od tog ili tih bježite “kao vrag od tamjana” kako bi se reklo u Dalmaciji!
Upamtite dobro oni trebaju naš glas a da bi isti dobili moraju bit poslužitelji koji će uživat sve pogodnosti i povlastice i neće se vrući vode napit na svojim budučim radnim mjestima kao što ćemo mi koji ih financiramo, jer kako drugačije objasnit situaciju da te netko zastupa a nezna koje probleme imaš ☝️

Lijep vam pozdrav i ugodan ostatak dana,
Najmanji od najmanjih i ponizni sluga Božji, objavio je Josip Deur na svom facebooku
Autor-Josip Deur

** Mišljenja iznesena u kolumnama i komentarima osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stajališta uredništva Braniteljskog portala**