Subota, 15. lipnja 2024.

Ne pitaj što Domovina može učiniti za tebe, nego što ti možeš učiniti za Domovinu

Jugoslavenska zastava ponosno maršira ulicama Zagreba u rukama Možemovaca

Piše: Vlado Marušić/Braniteljski portal.ba

 

Svake prve subote u mjesecu pa tako i ove 1.lipnja 2024.godine muškarci su u  Zagrebu i drugim gradovima RH molili krunicu. Nakon njihove molitve Zagrebom je promarširala tzv “Parada ponosa“ u kojoj su se mogli vidjeti članovi i simpatizeri stranaka SDP i Možemo koji simpatiziraju i podržavaju pripadnike LGBTIQ populacije kojih je svake godine na takvim paradama sve više što zorno pokazuje kako se Sotona sve više sokoli, i više ne vreba iz prikrajka kao prethodnih godina, već sada kezi svoje zube prepune ubitačnog otrova spreman ujesti, a do sada je mnoge ispražnjene od svih obzira, osjećaja, morala, kršćanskog duha, ujeo i zaveo na stazu i stranputicu koja vodi u vječno prokletstvo a poglavito iz razloga što takvi ne da nemaju namjeru vratiti se na stazu života već ju obilaze u širokom luku.

U toj tzv “Paradi ponosa“ mogli su se vidjeti Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević, zastupnici SDP-a koji pretendiraju ući u Europski Parlament na skorim izborima, bivši Ministar hrvatskih branitelja Predrag Fred Matić, i Bojan Glavašević sin poginulog hrvatskog novinara Siniše Glavaševića iz Vukovara koji se u raju prevrće zbog grijeha, opačine i zaluđenosti zlom njegovog sina koji ima namjeru u EU Parlamentu širiti teze koje su u potpunosti kompatibilne s tom tzv “Paradom ponosa “u  Zagrebu.

Što bi se reklo „Na zapadu ništa novo “pa tako ni u  Zagrebu koji je odavno postao stjecište i sjedište svih izopačenih, nastranih, zaluđenih, otuđenih od Boga i Njegovih zakona mnogih slugu sotone kralja laži, zabluda i svih opsjena kojima robuju mnogi koji hodaju ulicama Zagreba, bez imalo stida, obzira i skrupula prema onima koji nisu kao oni niti će ikada biti kao oni, Bogu hvala.

Ove godine te nakinđurene , natrackane, u duginim bojama nakaze, kreature i spodobe ,su otišle korak dalje i „ponosno i slavodobitno “prošetale ulicama Zagreba sa zločinačkom jugoslavenskom zastavom u njihovim rukama.

Braniteljski portal.ba

Zanimljivo je pak kako su tu zastavu u svojim rukama nosile pripadnice političke stranke i čega sve još ne Možemo a da nitko od Javnih medija u RH nije naveo kako su te članice Možemo načinile kazneno djelo protiv ustavnog poretka RH i, svih Branitelja i domoljuba koji jako dobro znaju kako je ta zastava ista u II svjetskom ratu, nakon njega, u Domovinskom ratu, kada je nošena u rukama onih koji su načinili neviđene zločine nad Braniteljima i civilima u Vukovaru, Škabrnji, i svim drugim mjestima diljem RH, pa čak i u BiH.

Jugoslavenska zastava predstavlja propali, zločinački totalitarni komunistički sustav koji je u nekoliko Rezolucija Vijeća EU proglašen zločinačkim pored nacizma i fašizma i gdje je naloženo svim članicama EU bivšim socijalističkim državama distanciranje od tog sustava i sprovođenje pravedne lustracije što su sve države učinile osim Slovenije i Hrvatske što jasno pokazuje kakav politička klima i politički ambijent još uvijek vladaju u RH.

Zanimljivo je pak kako se starohrvatski pozdrav ZDS kada ga bilo tko istakne u RH odmah promptno kažnjava dok se u  Zagrebu bez ikakve kaznene ili prekršajne odgovornosti zločinačka plavo-bijelo-crvena zločinačka zastava s krvavom zvijezdom petokrakom slobodno pronosi ulicama Zagreba u rukama pravnih, ideoloških pa čak i bioloških potomaka četničkih i partizanskih zlikovaca koji su načinili neviđene zločine nad hrvatskim pukom u  Zagrebu i na Križnom putu krajem II svjetskog rata.

Znakovita je šutnja predstavnika zakonodavne, izvršne pa čak i sudske vlasti u RH jer nosanje te zastave podliježe pod odredbe kaznene odgovornosti onih koji su je nosili, no najznakovitija je šutnja hrvatskih udruga iz Domovinskog rata i istinskih Branitelja koji su prolijevali svoju krv, znoj i suze upravo zato kako bi zauvijek uništili, zapalili i pogazili tu zastavu koja je u subotu nošena ulicama Zagreba.

Postavlja se stoga opravdano pitanje: “Tko je ovdje lud? Jesmo li svi ludi koji to šutke gledamo i trpimo ili smo pak svi postali najobičnije p…..e koje budalama prave oni koji su se dočepali vlasti barem dijelom onih koji sada šute kao najveći farizeji, licemjeri i dvoličnjaci.

Ako ništa drugo Sotona je uspio barem u jednom: Uspio je ljude dovesti u stanje kad im je potpuno svejedno tko koga, kako, s čime, ubija, vrijeđa, ponižava, zlostavlja, na bilo koji način uz uvjet kako se ništa od toga ne odnosi na nas a sve od navedenog se direktno i indirektno odnosi upravo na sve nas.

Ovakva vlast ne zavrjeđuje biti vlast niti dio vlasti ako mirno prijeđe preko jučerašnjeg defilea jugoslavenskim zastavama ulicama Zagreba, glavnog grada svih Hrvata koji sve krupnijim koracima grabi ka sudbini Sodome i Gomore ukoliko se njegovi stanovnici, barem veći dio njih doslovno ne obrate i ne vrate u Hod za život koji je čista negacija tzv “Parade ponosa“ kojoj je prioritetni i glavni cilj ne slaviti život već ga ubijati na sve okrutnije i različitije načine.

Premda duboko svjesni kako će u svakoj bici koju vode smrt i život pobijediti život mi promatrači te bitke se u isti moramo direktno umiješati jer je to naša dužnost, čast i obveza od kojih ovisi ishod te borbe.

Najnovije

Papa Franjo na sastanku skupine G7: Umjetna inteligencija nije ni objektivna, ni neutralna

Foto:Screenshot/Youtube   Papa Franjo govorio je na sastanku skupine G7 u Borgo Egnazia, talijanskoj Apuliji. Nakon četiri bilateralna razgovora održao je govor na zajedničkoj sjednici sa...

Bartulica se oglasio o vožnji u Ferrariju i ispričao se

Foto:Dnevnik.hr   Eurozastupnik Domovinskog pokreta Stephen Nikola Bartulica oglasio se o vožnji u Ferrariju u noći kad su održani europski izbori. Bartulica se sinoć na X-u...

Anici Jurić je Armija BiH pred očima ubila trojicu sinova i muža

Foto:Večernji.ba   „Ove godine nisam mogla otići. To je prvi put otkako su sahranjeni na našeg groblju u Kaknju, u Grmačama. Put iz Čapljine gdje sad...

U sjeni napada na Bartulicu ostala izmjena Zakona o grobljima koja će donijeti micanje četničkih spomenika

Foto:Narod.hr   U sjeni napada na Domovinski pokret ostala je izmjena Zakona o grobljima koja će donijeti micanje četničkih spomenika. Predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava održao...

Analiza: Je li Jordan Bardella (28) budući francuski predsjednik?

Foto:Screenshot   Izbori za Europski parlament u Francuskoj jasno su pokazali da je balon moći predsjednika Emmanuela Macrona ispuhan, nova francuska politička zvijezda zove se Jordan...