JURIČANA VIŠE NE ZANIMA STANJE U GRADU NI PLAĆE U KONZUMU: Evo čime se sad bavi!

Dario Juričan javio se nakon dugo vremena i otkrio da je Uskok-u podnio kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja kojeg, kako navodi u priopćenju, treba ‘locirat, uhitit i transferirat’.

Podsjeća na izjavu bivše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović koja je prošlog tjedna u jednom britanskom podcastu rekla kako je LNG terminal bio najveća sporna točka s Rusijom i vjerojatno je bio razlog za hibridne akcije tijekom predizborne kampanje, što je pridonijelo rezultatu izbora 2020. Podsjetimo, Juričan je također bio kandidat na tim predsjedničkim izborima.

Dodaje i da je predsjednik Sabora Gordan Jandroković prisnažio njezinu tvrdnju, kazavši da “hibridna djelovanja nekih država na ovom prostoru postoje”.

Jandroković je također rekao da izjava bivše predsjednice “nije prazna priča, već objektivna činjenica”.

“Kako je riječ o tvrdnjama osoba koje su bile i jesu na visokim funkcijama, držim da Uskok treba ispitati te krajnje ozbiljne izjave i da se nađe počinitelj tih gnjusnih zločina”, smatra Juričan.

Netko ga je pitao što je s imenom Milan Bandić
Uz to, predlaže ispitivanje Kolinde Grabar Kitarović, Gordana Jandrokovića, Zorana Milanovića, Dragana Kovačevića i cijelog kluba u Slovenskoj.

Juričanova objava na Facebooku izazvala je brojne reakcije, a jedan čovjek ga je u komentarima pitao gdje je zapelo s njegovim imenom Milan Bandić.

“Jao, pa da se Uskok prepadne da je Mile oživio”, odgovara mu redatelj Juričan.

Podsjetimo, Juričan se proslavio aktivizmom protiv Ivice Todorića, napadajući male plaće radnica u Konzumu, uvoznu robu, niske cijene otkupa od poljoprivrednika, kašnjenje s plaćanjem, u vrijeme kad su blagajnice u Konzumu imale slične plaće kao i one u drugim trgovačkim centrima. Danas, kad je prosječna neto plaća u Konzumu otprilike na razini polovice one u Kauflandu ili Lidlu, o svemu drugom da ne govorimo, Juričan nema primjedbi. Isto tako, čini se da je izgubio interes za kritiziranjem gradskih vlasti u Zagrebu, vjerojatno zato jer je trenutno u gradu savršeni red i sve funkcionira kao po špagici, a novac se troši krajnje transparentno.