KAD ELITE SEBI DIJELE TUĐI NOVAC: Michelle Obama će zaraditi više od 700.000 dolara za jednosatno predavanje na temu “Različitost i inkluzija” u Münchenu

Bivša prva dama SAD Michelle Obama bit će plaćena više od 700.000 dolara za jednosatno predavanje o “različitosti i uključenosti” (“diversity and inclusion”) u Münchenu.

Prema izvješćima, Michelle Obama otputovala je s Mallorce u München kako bi održala jednosatni govor o “raznolikosti i inkluziji” na konferenciji ” Britz & Pretzells”.

Njemački Bild navodi:

“Sada mijenja paellu za perece! Nakon što je stigla privatnim avionom, Michelle se prijavila u luksuzni hotel u Münchenu.

Prije njenog govora, odabrani partneri “Britz & Pretzels” mogu se sastati s Michelle za “upoznavanje i pozdrav” uz fotografiju. U 18 sati održat će predavanje na sajmu i “dati uvid u svoju karijeru te govoriti o odlučnosti, zajedništvu i osobnom uvjerenju”, kako kažu organizatori. Michelle Obama također želi “potaknuti svoje slušatelje da prigrle svoje jedinstvene snage i prevladaju sumnju u sebe.”

Prema informacijama BILD-a, Michelle Obama za jednosatno predavanje dobiva honorar od oko 700.000 eura. To znači da je sustigla muža po pitanju plaće. Očekuje se da će Barack Obama skupiti sličan iznos za govore.

Gdje god se Obame pojave, tamo je najveća razina sigurnosti! Kako doznaje BILD, djelatnici Tajne službe demontirali su izložbeni centar i čak provjerili okna.

Prvotno se govorilo o posjetu Oktoberfestu, no prema informacijama BILD-a, tim Michelle Obame od toga se odlučio iz sigurnosnih razloga. Kako doznaje BILD, Michelle bi trebala posjetiti poznati delikatesni restoran kako bi se uživjela u duh Oktoberfesta.

Usput: samo jedna osoba ima veći tim od Michelle Obame. Prema informacijama BILD-a, predsjednik Bocvane Mokgweetsi Eric Keabetswe Masisi (61) na sajam dolazi s osam vozila, čime je nadmašio bivšu prvu damu. Šteta da Tito nije živ, oni bi zacijelo došao s bar 10 produženih Mercedesa 600 i ponekim Rollsom.

Michelle Obama, koja je osam godina (do 2017.) bila prva dama SAD-a, nije samo istaknuta ličnost, već i bogata poduzetnica. Zajedno sa suprugom osnovala je produkcijsku kuću “Higher Ground” koja proizvodi dokumentarce za Netflix. Također je tražena aktivistica koja se zalaže za obrazovanje, zdravstvo i socijalnu pravdu.