“KAD GUBITNICI MARŠIRAJU”… VIDEO: JEZIVO HUŠKAČKO SKANDIRANJE SRPSKIH “NAVIJAČA” NAKON PORAZA OD ŠVICARSKE PO ULICAMA BEČA. NORMALNIM LJUDIMA OVO URLIKANJE “LEDI KRV U ŽILAMA”!

Bečka policija je potvrdila autentičnost snimke te najavila kako će poduzeti sve moguće mjere...

foto-screenshot-Srbi u Beču arlauču-“Ubi, zakolji, da Šiptar ne postoji!”

Utakmica Srbije i Švicarske bila je vrlo napete, kako zbog nogometa, tako i zbog popratnih političkih tenzija… Animozitet se proširio diljem Europe.

Jezive huškačke arlaučke scene iz Beča

Srbija se oprostila od Svjetskog prvenstva porazom od Švicarska u trećem kolu grupne faze. Utakmicu su obilježile velike tenzije, koje su se nastavile i izvan terena. Naravno, razlog su nastupa Granit Xhaka i Xherdan Shaqiri, Švicarci albanskog podrijetla.

U Albaniji i na Kosovu slavila se pobjeda Švicarske i prolaz u drugi krug, dok su Srbi tugovali, kako u domovini, tako i u iseljeništvu.

Iz nekih švicarskih gradova dolaze vijesti o okršajima navijača, a iz Beča stiže snimka koji ledi krv u žilama. Naime, velik broj srpskih “navijača” noćas je izašao na ulice ovog austrijskog grada glasno skandirajući;

“Ubi, zakolji, da Šiptar ne postoji!”

Bečka policija je potvrdila autentičnost snimke te najavila kako će poduzeti sve moguće mjere iz svoje nadležnosti, javlja nogometne-vijesti.hr.