Kada pravimo party za ekipu: Hajduk predstavio liniju proizvoda za male navijače, mogli bi se ‘zakačiti’ i stariji torcidaši

Suradnja se temelji na proizvodnji i prodaji linije proizvoda iz party programa. Sada u Hajdukovim bojama možete kupiti...

Foto Miro Gabela / Hajduk.hr

Svi znamo koliko je proslava rođendana važna svakom djetetu, stoga se ovaj put HNK Hajduk potrudio najmlađima uljepšati taj dan i učiniti ga nezaboravnim. Novim co-branding projektom dogovorena je suradnja s tvrtkom Mikro Trgovina d.o.o. 

Suradnja se temelji na proizvodnji i prodaji linije proizvoda iz party programa. Sada u Hajdukovim bojama možete kupiti, kartonske tanjuriće, plastične i kartonske čaše, rođendanske kape i trube, rođendanske pozivnice, balone kao i jestive pokrivke za torte – javlja Hajduk.hr.

Proizvodi su dostupni u trgovinama trgovačkih lanaca Tommy i Studenac, a uskoro i u drugim lancima i trgovinama. Party program u Hajdukovim bojama savršen su dodatak za pripremanje najveselijeg rođendana svakog malog i vjernog navijača Hajduka!

D.K