KAROLINA VIDOVIĆ KRIŠTO UJEDINILA SNAGE S DOMOVINSKIM POKRETOM !

NEZAVISNA KANDIDATKINJA U 9. IZBORNOJ JEDINICI...

Karolina Vidović Krišto
Karolina Vidović Krišto

Nezavisna kandidatkinja Karolina Vidović Krišto novo je pojačanje Domovinskog pokreta na predstojećim parlamentarnim izborima. Poznata novinarka, urednica, politička komentatorica te politička i medijska analitičarka na HRT-u kandidirat će se na listi Domovinskog pokreta u 9. izbornoj jedinici…

Karolina Vidović Krišto od 1996. radi na Hrvatskoj radioteleviziji, predsjednica je Upravnoga odbora Zaklade za hrvatsku povijest, te je bila članica Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za ekumenizam i dijalog. Autorica je dokumentarnoga filma”Vaši vas ne žele”, informativne emisije “Hrvatska kronika BiH”, te putopisnog serijala “Moje rodno mjesto” i mozaične emisije “Slika Hrvatske” koje je i vodila u sklopu međunarodnog programa HRT-a Slika Hrvatske koji je osmislila i uređivala. Dobitnica je međunarodne nagrade “Global leadership Award” te nagrada “Žena godine” Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u dijaspori, “Osoba godine” Udruge hrvatskih branitelja i Zajednice povratnika i useljenika Karlovačke županije te “Priznanja/plakete sv. Stošije za obranu ugroženih, osobito djece” Zadarske nadbiskupije.

“Uz Božju pomoć i vaše povjerenje borit ću se protiv korupcije, protiv institucionaliziranja pedofilije, za zaštitu djece, za istinu i za politiku integracije, dolaska i povratka Hrvata izvan Hrvatske. Nije dovoljno birati pametne i domoljubne zastupnike. Trebaju usto i iznad svega biti čestiti i hrabri” – izjavila je Vidović Krišto.

M.M.