Katarina Peović usred Hrvatskog državnog sabora: Franjo Tuđman je zločinac…Jandroković ovu povijesnu laž prešutio pa reagirao tek nakon drugih!

Peovićke se po svemu sudeći Jandroković "boji"....

Ono što je saborska zastupnica Peović danas izjavila usred Hrvatskog sabora ne graniči sa ludilom , već i još gore, graniči sa patološkom mržnjom svih Hrvata, a posebno svih hrvatskih branitelja kojima je dr. Franjo Tuđman u obrambenom domovinskom ratu bio Vrhovni zapovjednik i pod čijim se rukovodstvom u obrani na hrvatskom teritoriju od srpskog, jna, četničkog i crnogorskog agresora na krvi i muci te na ogromnim žrtvama napadnutog nevinog hrvatskog naroda, stvarala i nakon krvavog obrambenog domovinskog rata stvorila današnja slobodna, nezavisna, samostalna i demokratska država…

Da bi ova sramota i laž Peovićke bila još gora i morbidnija, ista se još nekoliko puta dizala i ponovila isto nakon što su je saborski zastupnici jasno upozorili da iznosi laž, neistinu i da nema nikakvo pravo iznositi takve neistinite laži, na sve to je jako loše i nikako odreagirao predsjednik sabora Gordan Jandroković, koji istoj nije dao ni opomenu zbog iznošenja povijesne neistine o prvom hrvatskom predsjedniku Tuđmanu u kojega se Jandroković i svi iz HDZ-a cijelo vrijeme zaklinju.

Međutim je dr Željko Reiner , očito jako uzbuđen onim što je ova notorna saborska zastupnica izrekla odreagirao na način kako treba te je istoj jasno dao do znanja tko je dr Franjo Tuđman. Nakon njega su se javili njih još trojica saborskih zastupnika i odriješito Peovićki dali do znanja gdje se nalazi i tko je bio Franjo Tuđman, da bi tek nakon njihovih reakcija sam predsjednik sabora Jandrogović počeo glumatati da su zastupnici u pravu , a sama Peovićka ne. Da on ima svoje mišljenje a da saborski zastupnici kao izabrani od naroda “imaju pravo” iznositi svoja viđenja. No, ako Jandroković nakon svega izjavi da on zna da Peović ne govori istinu , postavlja se pitanje, zašto joj nije dao opomenu i upozorio je da u javnost plasira laži kojima želi difamirati prvog hrvatskog predsjednika dr. Franju Tuđmana te se pozvati na Međunarodni sud koji je, kako ona lažno tvrdi, proglasio Tuđmana zločincem, kad Jandroković jako dobro zna da je presuda Međunarodnog suda potpuno jasna te da u istoj stoji da je na Hrvatsku izvršena velikosrpska agresija, da se hrvatski narod branio od srpskog, crnogorskog jna, i četničkog agresora, a isto zasigurno zna i notorna Peovićka koja je po svemu sudeći “patološki slučaj” zaluđen nekim prošlim vremenima u kojima je glavnu riječ imala crvena zvijezda petokraka koja je nekidan istaknuta u Rijeci na najvišem neboderu , a koju je Peovićka odmah branila kao hijena svoj plijen u pustinji…

Zabrinjava blag i skoro nikakav stav predsjednika sabora Jandrokovića koji je u prvom trenutku prešutno prešao preko Peovićkinih povijesnih laži o Tuđmanu i domovinskom ratu (što se podrazumijeva!), dok s druge strane odmah napada i obrušava se na neke saborske zastupnike koji malo jače ili temperamentnije iznose svoje, ali istinite stavove. Njih tjera vani, zove straže, ne dozvoljava im da ostanu već ih tjera iz sabora, oduzima im riječ cijelu sjednicu i tako redom, ali Peovićke se po svemu sudeći Jandroković “boji”.

Sramotno da sramotnije ne može biti, da jedan dugogodišnji političar , a danas predsjednik sabora nije odreagirao kako treba odreagirati na notornu laž ove zastupnice koja zadire duboko u nacionalne interese RH, u Deklaraciju o domovinskom ratu i u sam Ustav RH.

Ostaje za vidjeti koliko će se to prijava podnijeti protiv ove notorne i perfidne laži Peovićke izrečene javno i usred najvišeg državnog zakonodavnog tijela. Ovakva laž spada u Ustavnu kategoriju i samim tim bi trebala biti utuživa i kažnjiva.

Uostalom poslušajte i pogledajte ovu sramotu usred Hrvatskog državnog sabora

Ničim izazvana ova notorna zastupnica, zamislite samo, zastupnica u Hrvatskom državnom saboru koji joj je omogućio upravo dr. Franjo Tuđman kao vrhovni zapovjednik pobjedničke hrvatske vojske nad srpskim, crnogorskom jna i četnikčim agresorom. No ona zna gdje je i poseže za najperfidnijim provokacijama te tako odrađuje sve ono što su joj šapnuli njeni nalodgodavci, a još je k tomu masno plaćena, ima imunitet kao zastupnica i samim tim ona smatra da joj ne može nitko ništa i da može pljuvati po svemu što je Hrvatsko i što je sveto za Hrvatsku i hrvatski narod. Da može bljutavo rigati komunističku i ljevičarsku neoliberalnu vatru, lagati i navlačiti gnjev dobronamjernih Hrvata ne bi li joj netko nešto krivo rekao ili ne daj Bože uradio , digla bi se cijela neoliberalna i komunistička falanga. Ali se grdno prevarila.

Uostalom poslušajte i pogledajte ovu sramotu usred Hrvatskog državnog sabora

Nije za one slabijih živaca.

M.M.Viribus unitis