Kći nestale pripadnice Oružanih snaga: “Policija je pregledala snimke, to nije njezina ruta kretanja”…

"Dijelite što više, neovisno o gradu u kom ste. Možda je netko baš taj dan došao u posjet na Kajzericu pa uočio nešto što može pomoći", apelira kći nestale...

– Policija je pregledavajući videonadzore ustanovila da je majka napustila stan u 5.30 sati, a u 5.45 sati njezin Mercedes zabilježila je kamera na Mostu mladosti, no videonadzorima nije ustanovljeno kamo se dalje kretao – rekla je to u petak za Jutarnji list kći Jadranke Skender (51), zaposlenice MORH-a u Počasno-zaštitnoj bojni na Pantovčaku, koja je nestala 4. prosinca ove godine iz stana na Trešnjevci, gdje je živjela sa sestrom.

Njezin Mercedes nađen je narednog dana na Savskom nasipu, na južnom dijelu nedaleko od Hipodroma, parkiran s ključevima u bravi, a nađena je i njezina torbica sa svim ispravama. Ništa nije nedostajalo iz automobila.

– To definitivno nije bila ruta njezina kretanja, a i stan je napustila neuobičajeno rano. Sve smo pretražili, nigdje nije nađena bilo kakva poruka ili najava da bi mogla otići ili počiniti nešto sama sebi – rekla je Ines Skender, kći nestale pripadnice MORH-a, za kojom policija i dalje traga.

Policija je u međuvremenu obavila i razgovor s vlasnikom Golfa koji je bio parkiran neposredno uz Mercedes i koji je i ovih dana parkiran na Savskom nasipu. Vlasnik radi nedaleko od mjesta gdje parkira automobil i to mu je najjednostavniji način parkiranja automobila kad ide na posao.

Policija isključuje da bi on na bilo koji način mogao biti povezan s nestankom Jadranke Skender. I dalje mole sve one koji nešto o njoj znaju ili su je vidjeli da to jave u najbližu policijsku postaju ili na telefon 192, a njezina kći i putem objava na Facebooku moli sve koji su vidjeli njezinu majku i njezino vozilo da to jave njoj ili policiji, piše Jutarnji list.

D.K.