KOLAKUŠIĆ O ZAKONU O ZAŠTITI PRIRODE: “To su idiotarije, cilj je ljude ostaviti bez normalne hrane”

Bujica prenosi govor hrvatskog zastupnika u Europskom parlamentu Mislava Kolakušića o Zakonu o zaštiti prirode.

Usred Europskog parlamenta – i bez dlake na jeziku – Kolakušić je zakon, čije ime jako lijepo zvuči, nazvao “samo još jednim ogromnim idiotizmom, kakve smo u EU parlamentu vidjeli već bezbroj puta”. Evo što je Kolakušić rekao:

 

“Zakon o obnovi prirode, kako to lijepo zvuči”, započeo je svoj govor u Europskom parlamentu hrvatski zastupnik Mislav Kolakušić. “Tko se ne bi složio s tim. Međutim prava istina je da je ovdje riječ o samo još jednom ogromnom idiotizmu kakvog smo u ovom domu vidjeli već bezbroj puta.

Jedini pravi cilj ovog zakona je konfiskacija privatnog vlasništva i oduzimanje privatnog zemljišta poljoprivrednicima, što ima krajnji cilj a to je nedostupnost organske hrane građanima. Znači, želi se onemogućiti prosječnom građaninu da može jesti normalnu hranu. To je zakon za koji bi bilo bolje da se zove “Zakon o nedostupnosti hrane građanima Europske unije. Nekada u komunizmu bilo je barem malo dostojanstva pa su se zakoni o konfiskaciji privatnog vlasništva nazivali “Zakoni o konfiskaciji”. Sada ih nazivate “Zakonom o obnovi planete zemlje, zakonom o obnovi prirode. Pa to su gluposti i idiotarije”.