Kolinda Grabar-Kitarović predala potpise, komentirala samo izjavu o Bandiću i kolačima

FAH

Ono što mora stajati u svakom demokratskom društvu, a to je da je svaka osoba nevina dok joj se ne dokaže krivnja punomoćnom sudskom presudom, hvala lijepa, komentirala je svoju izjavu o Bandiću i kolačima…

-VIDEO Predsjednica Grabar Kitarović napadački: Iza nekih predsjedničkih kandidata stoje kriminalne skupine…Bandiću ću nositi kolače ako ga osude i zatvore…

Aktualna predsjednica i predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar-Kitarović danas je u Državnom izbornom povjerenstvu predala 231.652 prikupljena potpisa za svoju kandidaturu. Na pitanja novinara nije odgovarala pa tako nije bilo moguće dobiti ni njen komentar na činjenicu da je sada prikupila oko 100.000 potpisa manje za svoju kandidaturu nego prije pet godina.

No, aktualna predsjednica ipak je odgovorila na jedno pitanje. Novinare je zanimalo je li se samo šalila kad je izrekla onu čuvenu izjavu da bi Milanu Bandiću nosila kolače u zatvor, ako zagrebačkog gradonačelnika i Uskokova optuženika osude.

– Ono što mora stajati u svakom demokratskom društvu, a to je da je svaka osoba nevina dok joj se ne dokaže krivnja punomoćnom sudskom presudom, hvala lijepa, komentirala je.

Nakon što danas u ponoć istekne rok za predaju predsjedničkih kandidatura, DIP ima 48 sati, odnosno do četvrtka u ponoć, da ih provjeri i objavi listu kandidata za predsjednika, čime će i službeno krenuti predsjednička kampanja. DIP ne mora čekati taj krajnji rok, listu može objaviti i prije.

4149762

4149757

M.M.