KOPRIVNICA: Policajac na dužnosti opljačkao starca…

Starac je posumnjao na prijevaru, pa je pozvao policiju. U utorak je k njemu došao policajac u civilu, pokazao mu značku i zamolio ga da mu pokaže novac. Imao je u kući oko 50.000 kuna od prodaje zemlje u novčanicama od 500 kuna i nešto euta. Novac je ostavio na kuhinjskom stolu i otišao si obuti cipele, a kad se vratio, vidio je da dio novca nedostaje...

Ilustracija

Policajac iz Koprivničko-križevačke županije osumnjičen je da je opljačkao 74-godišnjeg starca. Policija je izvijestila da je 38-godišnjak 13. ožujka u Ulici Dubovec u Koprivnici iz kuće 74-godišnjaka ukrao nekoliko tisuća kuna. U to je vrijeme bio na dužnosti. Odmah je udaljen je iz službe, a zbog sumnje da je počinio tešku krađu, podnesena je kaznena prijava. Mijo G. (74) je za portal podravski.hr ispričao da ga je pokrao koprivnički krim-policajac kojeg osobno poznaje.

Tvrdi da ga je 8. ožujka nazvala nepoznata žena koja se predstavila kao djelatnica banke i obavijestila ga da mora provjeriti novčanice koje drži kod kuće, te da će nekog poslati po novac.
Starac je posumnjao na prijevaru, pa je pozvao policiju. U utorak je k njemu došao policajac u civilu, pokazao mu značku i zamolio ga da mu pokaže novac. Imao je u kući oko 50.000 kuna od prodaje zemlje u novčanicama od 500 kuna i nešto euta. Novac je ostavio na kuhinjskom stolu i otišao si obuti cipele, a kad se vratio, vidio je da dio novca nedostaje.

Ponovno je nazvao policiju i prijavio krađu. – Hvala bogu da sam živ i zdrav, a nadam se i da će mi novac vratiti. I kako sad vjerovati predstavnicima države kad te besramno pokradu u vlastitom domu? – prenosi portal izjavu Mije G.

I.V.

Comments are closed.