STRAŠNA TRAGEDIJA: Krenuli su u šoping i poginuli: “Moga sina više nema”…FOTO…

U jezivoj nesreći osobnog automobila i autobusa vozač autobusa i putnici, nasreću, nisu ozlijeđeni...

Trostruki sudar kod raskrižja za Brestovu : Adnan Č. (23) i Dario J. (19) Golfom su se sudarili s autobusom, a nekoliko trenutaka kasnije naletio je slovenski motociklist na Suzukiju... Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Zajedno su otišli u smrt. Dva prijatelja, dva sportaša. Vrijeme je stalo onog trenutka kad su mi javili da mi je sin poginuo.

Ispričao nam je to šokirani i shrvani otac Adnana Č. (23) iz Raše, koji je s prijateljem Darijem J. (19) poginuo u stravičnoj nesreći u subotu navečer na cesti između Brseča i raskrižja za Brestovu,donosi 24sata.hr.

– Još ne znam detalje nesreće. Ne znam što se točno dogodilo. Znam da moga Adnana više nema. Išao je s prijateljem Darijem u Rijeku praviti mu društvo jer je ovaj išao kupiti neku odjeću.

Nikad se nisu vratili kući. Moj Adnan je trenirao rukomet, a Dario stolni tenis. Bili su izvrsni mladići – u šoku je kazao otac Adnana Č.

Njegov sin i Dario J. vozili su se u Golfu pulskih registarskih oznaka iz smjera Mošćeničke Drage prema Brestovi te su, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, uletjeli u desni oštri zavoj i izravno udarili prednji lijevi dio autobusa tvrtke Brioni Pula. Samo nekoliko trenutaka kasnije naletio je motociklist na Suzukiju slovenskih registarskih oznaka, koji je također zbog neprilagođene brzine ušao u zavoj, izgubio nadzor nad motociklom i pao. Motociklist je prevezen u bolnicu, a neslužbeno doznajemo da je natukao rebra.

U jezivoj nesreći osobnog automobila i autobusa vozač autobusa i putnici, nasreću, nisu ozlijeđeni. Darijev trener Igor Dobrić ostao je zatečen tragičnom viješću. Kazao nam je kako je Dario bio miran i radišan mladić te da je aktivno trenirao stolni tenis godinama.

– Bio je vrijedan i drag dečko koji je ama baš svima pomagao. Aktivno je trenirao, išao na turnire. Volio je sport i jako se trudio. Tek je završio srednju školu i zaposlio se negdje kraj Kanfanara, gdje je vozio kamion – rekao nam je trener stradalog mladića.

Dodao je kako je Dario bio sretan mladić.

– Svi smo u golemom šoku nakon ove tragedije. Još ne vjerujemo da Darija više nema – dodao je trener Igor Dobrić.

A.K.

Comments are closed.