Srijeda, 22. svibnja 2024.

Ne pitaj što Domovina može učiniti za tebe, nego što ti možeš učiniti za Domovinu

Kujundžić: Subotnji miting je objava ideološkog i političkog rata tradicionalnoj i kršćanskoj Hrvatskoj

Akademski kipar i dugogodišnji član HDZ-a Ivan Kujundžić je komentirajući prosvjed ljevice, koji se u subotu održao na Markovu trg, napisao kako je taj prosvjed bio igrokaz novo marksističkih zemalja, te da je zadobio veliku pozornost medija osobito onih sa sumnjivom vlasničkom strukturom. Kujundžić je tekst pod naslovom”Hotspot crvenih revolucionara” objavio na svom facebook profilu, kojeg prenosimo u cijelosti:

 

”Ovaj subotnji  predizborni hotspot,  podno prvog bijelog polja na Trgu Svetog Marka, propali je igrokaz novo marksističkih zelenaša, ostao je  potpuno u sjeni one istinske Hrvatske, sportske i pobjedničke, pobjede  u Dohi i zlatnih vaterpolista, koji ma od srca čestitamo!.

To je zapravo istinska, prava i drugačija Hrvatska i Hrvati koji se bore za ugled Hrvatske, oni koji šire duh Hrvata ma gdje god bili. To je Hrvatska koju trebamo nasuprot ovim aktivista i svih političkih i birokratskih  parazita koji izjedaju nacionalne supstance brineći o sebi a ne o uređenju domovine Hrvatske.

Ovaj miting  trebalo je  biti kakti mjesto prevrata vlasti no  ništa od toga crvenog hotspota, nit mirišu nit vonjaju, nit privlače, a  nit je  bilo više zanimanja od očekivanoga ili uobičajenoga crvenog, anarho-aktivizma.

Ostao je korizmeni dojam  posve suhoparan i nemrsan.

Osim u sredstvima javnog priopćavanja posebno, u  medijima vlasničke strukture obitelji sina  četnika Mile Martića, njegovog nedopustivog udjela u zaposjednutom medijskom teritoriju, u RH, audiovizualnom prostoru, kao mjesto sa  kojeg mogu “dejstvovati”, dobili su doista  sav prostor ali opet dojma loše predstave, kao nekakav slabi hotspot nedovoljan svrsi i razlogu slike  odigravanja središnjeg političkog zbivanje i aktivizma i žarišta s kog se svrgava Plenkovića i HDZ.

To su zapravo  radnje zbivanja  i čudne  pojave iliti aktivizam, propaliteta jedanaesterca s čunom, kormilara Milančeta s Pantovčaka,  koji zajedno ni jednog dan radnog staža, kao partizani iz šuma i druma, stigoše, u okupaciju hrvatske metropole Zagreba.

Mitingaši su, kako je inače radio zemanile drug Sloba, plaćali   put na miting Split-Zagreb i sveži ga tu, jer  dinar-para kuću ne obara, pa dnevnice, pa senf-sendvići, pa  malo ljutoga, pa na to travu kao melem na ranu za bolju volju, prah i dim i  ravno na miting.

Soroševi doktoranti i  magistranti,  anarhisti s  Varšavske ceste i Cijetnog placa,  ovaj put žele odraditi do kraja rušenje vlasti, ali s kim i čim tko će im pomoći, nadam se nitko s desna pa ni Most?.

A tko će platiti pet-šest tisuća  senf-sendviča i dvojnih-C?

Jedino to mogu  platiti Sandra Benčić i Tomislav Tomašević iz fonda aktivističke solidarnosti njemačkih i inih belosveckih  zaklada, koje ih protu zakonito “finansuju”, a što je se moglo iskontrolirati putem  Soe, policije i porezne inspekcije, a da ne govorim odgovornost Nina-nana i  ministarstva ljubavi, koje  pogotovo ima iskustva s ovim vanjskim fondovima solidarnosti, koji tajno ubacuju dolara  i eure u političko aktivistički prostor, kao nedopustiv oblik hibridnog djelovanja kroz kulturu i umjetnost, a  od koje se godinama u Hdz-u bježimo ko đava od Tamjana, prepuštajući kulturu onima koji su se bavili  partikularnih interesima, na štetu hrvatske kulture,  umjetnika i umjetnosti.

Godinama, različite vanjske i “hrvatske” zaklade i fondovi, otvoreno  javno financiraju djelatnosti koje se izravno protive hrvatskomu ustavu.

I tako isto mlakušaste reakcije iz struktura vlasti na ove marksističke aktiviste, kao po jajima prenemažu se odgovori i obrane Plenkovića i HDZ-a i prvih mu ministranata i  ađutanata, pa  0%-40 rasta, a jedino se sigurno približavam rastu 50% rasta skupoće svega nakon ustoličenje eura i oderane  nam Kune za malo lošeg Eu toća s knedlama  u grlu.

Blage su i reakcije kako su ti i takvi aktivisti protiv Zakona o hrvatskom jeziku…, a  baš i nije samo tako;  reče mi jedan nako stasit jezičar, (kako nisam taj izvan pokladni karneval gledao), kako je polovica govornika ne samo protiv hrvatskoga jezika već  kako su glavni govornici Benčićka i Milanovićev Zima, podupiratelji i potpisnici sarajevske  Deklaracije o sve južnolavenskom jeziku.

Da baš to, sarajevska “Deklaracija o zajedničkom jeziku”  upravo je i ima cilj poništiti ono hrabro  postignuto i izboreno prije pola stoljeća “Deklaracijom o nazivu i položaju hrvatskoga jezika”.

E’ tim yugo apatridima i  aktivistima bez nacionalnog  identiteta dati Hrvatsku u ruke bilo bi pogibeljno?!

Ovaj miting na koncu nije ujedinio ni polovicu oporbe jer su izbačeni Mostovci, DP i Suverenisti čime ie poslana jasna poruka i desnici na pamet i okupljanje oko bitnih ideoloških i nacionalnih pitanja, svjetonazora i politike.

Stoga bi ovaj miting  bez  iti jedne  hrvatske trobojnice  s štitom, ali  zato ujedinjenim crvenim đavolima sa  zastavama  izražene šaketine internacionale  crvenim ljevice, trebalo shvatiti kao najavu ne suprotiva  Turudiću, već je ovo objava ideološkoj i  političkog rata tradicionalnoj i kršćanskoj Hrvatskoj.

Stoga Hdz i Plenkoviću, ovo upućuje na nužnost više naglaska i pozicioniranosti  na  cijeloj desnici jer na centru put lijevo,  već su crveni anarhisti.  Taj smjer ovi likovi već sad pokrivaju svim sredstvima pa i  krađom autorskih prava kroz korištenje svega pa i umjetne inteligencije.

Hdz mora prestati s  kompleksima manje vrijednosti svojim prisustvom na desnici jer ako je ljevica udružena od centra do Radničke fronte, može se i HDZ protegnuti do pravaša, domovinaca i suverenista, nasuprot političkoj trgovini sa zastupnicima nacionalnih manjina koji nemaju politički izborni legitimitet odlučivanja o bitnim nacionalnim pitanjima  uspostave političke vlasti, jer to pripada svima koji se osjećaju političkim Hrvatima, pa tko voli nek izvoli na izbore a ne u kvotu.

U protivnom, svaka daljnja transformacija i promjena Hdz-a  na lijevo može biti politički pogubna po stranku ali i Plenkovića, stoga  ukoliko se žele osvojiti izbori  nužno je  okupljanje svih sastavnica  HDZ-a i svjetonazorski  srodnih  mu s  desna.”

Najnovije

Osuđena za psihičko nasilje nad suprugom

Zagrebačka poduzetnica proglašena je krivom i osuđena jer je bivšeg supruga nazvala pederom.   Prema presudi, učinila je to potkraj prosinca oko 19.30 sati u Zagrebu,...

Vrhovni sud “upozorio” predsjednika HND-a Hrvoja Zovku i njegove apologete: Svojim “teorijama zavjere” omalovažavate rad sudaca

Foto:HRT   Vrhovni sud je, reagirajući na stajalište Hrvatskog novinarskog društva (HND) oko presude tog suda u sporu Hrvatske radiotelevizije (HRT) i predsjednika HND Hrvoja Zovku,...

Ravnatelj Jasenovca Ivo Pejaković podnio je ostavku: Ja odgovaram za rad ustanove

– Ovim putem bih istaknuo da je prema Statutu Javne ustanove Spomen-područja Jasenovac ravnatelj odgovorna osoba koja odgovara za rad ustanove, a samim time...

Kako je Manolić planirao likvidirati poglavnika Pavelića

Foto:Podravski list   Do naših je dana enigmom ostao posljednji zadatak koji je Manolić dobio prije prelaska na oslobođeni teritorij. Riječ je bila o organiziranju dotad...

Ginekologinja odgovorila Bereckom: I mi trčimo za život, a očekuje se da taj isti život svojim rukama dokrajčimo

Foto:Facebook/Hod za život   Splitska ginekologinja Katarina Dvornik Meaški reagirala je komentarom na društvenim mrežama na objavu osječkog pedijatra Igora Bereckog vezanu za Hod za život. Berecki,...