LEGENDARNI DIEGO MARADONA ZAVRŠIO U BOLNICI NA HITNOJ OPERACIJI ‘Malom zelenom’ otkriveno unutarnje krvarenje

U KRITIČNOM STANJU...

Foto-Henry Romero/Reuters

Maradonom nikad nije bilo dosadno i svaki njegov angažman uvijek je pratio niz pikanterija. Tako je i sada, otkako je trener u drugoligaškoj meksičkoj nogometnoj momčadi Dorados de Sinaloa. Naime, legendarnom DieguArmandu Maradoni nitko ovih dana nije mogao ući u trag, a sada je u stranim medijima osvanula vijest kako je završio u bolnici…

Maradona 56 je 2004 godine hospitaliziran s teškim respiratornim i srčanim problemima zbog konzumiranja kokaina , a poslije je završio na Kubi na odvikavanje. Morao je operirati i želudac zbog prevelike kilaže i debljanja.

Naime, legendarni je Argentinac zbog velikih bolova i unutarnjeg krvarenja u trbuhu podvrgnut hitnoj operaciji, prenosi irishtimes.com. Dugogodišnji nezdravi način života, problemi s alkoholom i drogom su izgleda došli na naplatu.

Prvotno se sumnjalo kako je ostao malo dulje na božićnim praznicima u Argentini, dok su drugi izvori govorili da “mali zeleni” trenutačno ima problema s produljenjem ugovora s meksičkim klubom pa je ovo određeni pritisak na čelnike kluba, ipak, istina je bila sasvim drugačija.

Maradonu će na klupi meskičkog kluba vrlo vjerojatno u nastavku prvenstva u prvoj utakmici zamijeniti pomoćnik Jose Maria Martinez, njegov zemljak.

D.J.