Legendarni zapovjednik obrane u Vukovaru, Ivan Anđelić Doktor, profesionalnom je majoru Jugoslavenske Narodne Armije koji je zapovijedao napadom na Vukovar rekao ono što ga ide…

Ponavlja se zaborav. Ponavlja se šutnja...Onaj major JNA koji je zapovjedao rušenjem Vukovara, odslužio je kratku simboličnu kaznicu, a zbog dobrog vladanja pušten je još i prije njenog isteka na slobodu...

Mural u Vukovarskoj u Splitu-Heroj obrane Vukovara Ivan Anđelić Doktor-Živa legenda obrambenog Domovinskog rata

Legendarni zapovjednik obrane u Vukovaru, Ivan Anđelić Doktor, profesionalnom je majoru Jugoslavenske Narodne Armije koji je zapovijedao napadom na Vukovar rekao ono što ga ide…

Zapovjedao je major zvijezdom i kokardom i njihovim velikim zločinom u ime Jugoslavije, kako se ljepše zove Velika Srbija.

A ti masovni zločini Jugoslavije u Domovinskom ratu samo su ponavljanje onih iz Drugog svjetskog rata i poraća pod istim njezinim simbolima komunizma i četništva.
Ponavlja se sada kao i onda skrivanje zločina. Ponavlja se zaborav. Ponavlja se šutnja.
Onaj major JNA koji je zapovijedao rušenjem Vukovara, odslužio je kratku simboličnu kaznicu, a zbog dobrog vladanja pušten je još i prije njenog isteka na slobodu. Vjerovatno sad piše memoare i čeka da prođe Korona kako bi mogao ponovno doći u Hrvatsku, ovaj put na odmor.

A naši profesionalni pripadnici hrvatskog javnopolitičkomedijskog estabilshmenta, uvjeravaju nas putem medija uz pomoć profesionalnih rezervnih vojnih oficira JNA i dobrovoljnih naprednih aktivista, kako se u Hrvatskoj ponavlja fašizam.
Onaj ustaški naravno, jer koji bi drugi mogao biti.

A za borbu protiv tog fašizma borili bi se naravno, ne Doktorovim, ne vukovarskohrvatskobraniteljskim, nego onim jugoslavensokomunističkočetničkim antifašizmom.

Mural u Vukovarskoj u Splitu-Heroj obrane Vukovara Ivan Anđelić Doktor-Živa legenda obrambenog Domovinskog rata-Ovu je poruku uputio srpskom JNA ratnom zločincu Šljivančaninu!

Jer tko je od njega bolje kvalificiran za tu borbu,

Piše Miki Bratanić.