ŠOK-ŠOK-ŠOK-VIDEO Lidija Bačić i Miroslav Škoro nastupaju u Kninu 05.08.2018; Škoro “Radostan sam”; Lidija “Čast i ponos me obuzimaju”

Koncert će se održati na trgu Ante Starčevića s početkom u 21 sat. Pošle godine je, podsjetimo, nastupalo Prljavo Kazalište...

Miroslav Škoro-Lidija Bačić

Kako doznajemo, Miroslav Škoro i Lidija Bačić nastupaju u Kninu povodom ovogodišnjeg obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja te vojno-redarstvene akcije Oluja.

Koncert će se održati na trgu Ante Starčevića s početkom u 21 sat. Pošle godine je, podsjetimo, nastupalo Prljavo Kazalište, ove godine se ide s dva izvođača kako bi se produžilo slavlje do, kako gradonačelnik kaže, duboko u noć.

– Radostan sam što ću nastupati u Kninu tog dana. Nadam se da će se mnogi okupiti,   pozivam sve da dođu kako bi skupa i dostojanstveno proslavili ovaj veličanstveni događaj – Komentirao je Miroslav Škoro za kninski  Feral News

“….u kolovozu pjevam sa svojim bendom kao ponosna Splićanka i Hrvatica na velikom live koncertu za Dan pobjede u Kninu…” objavila je Lidija Bačić jučer na svom Facebook profilu te je za Feral News kratko komentirala:

ŠOK -ŠOK-ŠOK-OVO TOTALNI JE ŠOK-VIDEO…

– Čast i ponos me obuzimaju jer imam koncert za Dan pobjede moje zemlje u Kninu. Ono što obećavam publici je da ću pjevati iz sveg srca.

Kontaktirali smo i gradonačelnika Jelića:

– Želimo da zabava traje dugo u noć. Prošle godine je bilo iznimno s Prljavim Kazalištem, kojima se ovim putem i zahvaljujem, ali koncert je završio dosta rano. Na ovaj način, uz dva izvođača, zabava će trajati dosta duže.

Miroslav Škoro i Lidija Bačić – Kupila cura mala-VIDEO

Cilj grada Knina je da to bude veličanstveno i dostojanstveno. Škoro je jedan od najpriznatijih hrvatskih autora i pjevača. Također, atmosferi će pridonijeti i iznimno popularna Lidija Bačić, donosi tamošnji portal Feral News


Lidija Bačić voli se pokazivati na svom Instagramu

ŠOK-LIDIJA-Foto screenshot instagram-https://www.instagram.com/p/Bf54ymml-NH/?utm_source=ig_embed

#planetlille #istasiglas #nevereverphotoshop

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE??Singer? (@lidijabacic_lile) on

H.H.

Comments are closed.