Utorak, 23. srpnja 2024.

Ne pitaj što Domovina može učiniti za tebe, nego što ti možeš učiniti za Domovinu

Lili Benčik: Snažna poruka generala Ante Gotovine svima!Neka nas GOSPODIN BOG čuva i našu Domovinu , vaše obitelji i naše zajedništvo!”

Poruka Generala Ante Gotovine…svim braniteljima, građanima Hrvatske, vjernicima, vladajućima, crkvenim velikodostojnicima ….06.03.2021…u 20:10…

General Ante Gotovina, ratni general pobjedničke Hrvatske vojske bio je žrtva neprijatelja hrvatske državotvornosti, detuđmanizatorskih vladajućih klika u Hrvatskoj, nevino progonjen, zatvoren u Hagu, suđen i oslobođen optužbi. I ne samo on nego i svi progonjeni hrvatski branitelji, na sramotu su i povijesnu osudu svih vladajućih koji su u tome sudjelovali.

General Ante Gotovina uputio je snažnu i jasnu poruku svima, doslovno svima…..

Vladajućima, oporbi i onima koji žele slušati

“Mi imamo Domovinu! To je naša Hrvatska! Nikad nemojmo zaboraviti slušati! Čovjek koji zna slušati, uvijek nešto nauči! Jednog dana kada kažemo ” ne da mi se slušati ” znači da nemamo više ništa ni reći!

Država može biti i ovakva i onakva, možemo biti sretni, zadovoljni ili nezadovoljni, s pravom. Možemo gledati kritički, s pravom, ali kritika mora biti konstruktivna, nikada destruktivna. Kritika je dobro došla za one ljude koji znaju slušati. Ali tu i takvu državu imamo.

Ono što je najvažnije za sve nas i one koji jesu i one koji dolaze

IMAMO DOMOVINU

I ta naša domovina, ako je tko nešto za nju dao onda ste to vi BRANITELJI

A Domovina i njen temelj je Domovinski rat! To zanijekati NITKO ne može! Može se truditi koliko hoće! Može dolaziti od bilo kuda! Može se zvati kako hoće, bilo koje vjere, bilo kojeg imena i prezimena!

Nitko ne može NIKADA poništiti ono što je DOMOVINA! Zašto? Domovina je u našem srcu, mi je imamo!

Hrvatskim braniteljima

Kad kao vojnici gledamo Sjever, Sjever nam je orijentir. Kad vidimo Sjever, vidimo Hrvatsku! Hrvatska je vojna ptica sa dva krila:

Na krajnjem desnom krilu vidimo Vukovar, vas ljude koji ste ovdje s nama iz Vukovara

Na krajnjem lijevom krilu je Dubrovnik, vidimo momke iz Dubrovnika i doline Neretve

Našli smo se zajedno negdje na pola puta sa braniteljima iz Pakoštana. To je negdje na početku lijevog krila. I onda prava riječ, pokazalo se -molitva, kojom se krenulo družiti se ovdje, koju je izrekao naš prijatelj dešifrant, protudiverzant, jedan od jako dobrih zapovjednika iz Domovinskog rata, a među vama ima i drugih. Sjetimo se onih naših prijatelja koji su negdje tamo, uvijek sa nama, u našim srcima. To je naša Hrvatska!

Vjernicima i Crkvenim velikodostojnicima, vladajućima.…koji znaju slušati

Ono što ne smijemo zaboraviti, da ništa od toga ne bi bilo da nije Gospodara povijesti. Jedini i pravi Gospodar povijesti od početka do danas, do vijeka i do kraja svijeta je Svevišnji BOG! Jedini na nebu i jedino s njim nikada ne smijemo biti neprijatelji, nego s njim i jedino s njim moramo biti prijatelji, jer pripadamo njemu. On se brine o nama!

I to najbolje osjećamo onda kada smo doli. Ponekada kada nam je dobro zaboravimo i znamo zatvoriti vrata….Nemoj nas zanovjetati….I onda se sjetimo koliko smo griješni, da smo samo ljudi, griješni ljudi. I zato je on BOG gospodar povijesti!

I neka nas GOSPODIN BOG čuva i našu Domovinu , vaše obitelji i naše zajedništvo!”

General Gotovine poručuje vladajućim” elitama “da nauče slušati i osluškivati bilo naroda, a ne da ga se sjete samo kada im je potreban kako glasački stroj. Podsjetio ih na teritorijalni integritet Hrvatske.

General Gotovina nije zaboravio hrvatske branitelje, snažno ih je podržao, a prisjetio se i na poginule i umrle koji nisu više sa nama. Okupio je ratne zapovjednike iz cijele Hrvatske i poručio im da se ne boje, da su oni u temeljima hrvatske države To je ono što su svi hrvatski branitelji očekivali od svoga ratnog zapovjednika.

General Gotovina poručuje vjernicima i vjerskim poglavarima da u Bogu nađu istinu i spas. Da se drže Božjih zakona, da žive u skladu sa njima, jer iako smo svi samo grešni ljudi, Svevišnji bdije nad nama i on nam je jedini pravi, iskreni prijatelj.

General Gotovina podsjetio je sve hrvatske državljane da su zahvaljujući hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu i oni slobodni ljudi, da prihvate Hrvatsku kao svoju Domovinu.

Poručuje svima general Gotovina da se neće dopustiti NIKOME i NIKADA ugrožavati Domovinu i vrijednosti za koje su se hrvatski branitelji borili i izborili u Domovinskom ratu, a to su  demokratski višestranački sustav, pravda, jednakost, poštenje, poštivanje prava čovjeka na slobodu vjeroispovijedi, , slobodu mišljena, slobodu izbora, nacionalna ravnopravnost i ravnopravnost spolova, mirotvorstvo, socijalna pravda, nepovredivost vlasništva, zaštita osobnog i obiteljskog života, dostojanstva, ugleda i časti.

Autor / Lili Benčik / hrvatskepravice

Najnovije

Akademik Krešimir Pavelić: Skandalozni raspored cijepljenja djece za 2024. godinu

Foto:Pixabay   U posljednjih nekoliko dana u javnost je prodrlo nekoliko zabrinjavajućih činjenica, podataka i izjava uglavnom američkih zdravstvenih dužnosnika. Riječ je o aferama povezanih s cjepivima...

U Hrvatskoj raste broj stanovnika, ali stari problemi ostaju neriješeni

Foto:Screenshot/HRT   U prošloj i pretprošloj godini u Hrvatskoj je zabilježen rast broja stanovnika - pokazuju podaci Eurostata. Više je onih koji se useljavaju u našu zemlju...

Biblijska poruka 23.7.2024. i tumačenje fra Tomislava Pervana: Sveta Brigita Švedska – velika mističarka i obnoviteljica Crkve

Foto:Radiopostaja Mir Međugorje   Iv 15, 1-8 Reče Isus svojim učenicima: »Ja sam istinski trs, a Otac moj — vinogradar. Svaku lozu na meni koja ne donosi...

Obilježena 33. obljetnica pogibije 13 hrvatskih branitelja: Neprijatelj ih dočekao u zasjedi

Foto:Facebook/Arhiva   Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća podno spomen-obilježja na tzv. Privlačkom putu u vinkovačkoj gradskoj četvrti Mirkovci, u ponedjeljak je obilježena 33. obljetnica pogibije 13...

Jeličić: Hrvat sam i nacionalist, želim i da moja djeca znaju da su Hrvati

Foto:Screenshot   Joško Jeličić poslao je poruku svima koji ga nazivaju ekstremnim desničarom, poručivši im da se smatra nacionalistom i Hrvatom. Rekao je kako nikada neće...