LINO ČERVAR OTKRIO PLAN ZA SRBIJU! PRILIKU ĆE DOBITI NEKI KOJI SE NISU PREVIŠE NAIGRALI ‘Mnogi su nas s neizvjesnim očekivanjima ispratili na Euro’…

Pobjeda je recept, ali glavni cilj je dobro igrati i da smo svi na okupu u Beču...

Crna Gora i Bjelorusija su prošlost, a pred hrvatskom rukometnom reprezentacijom, novi izazov, susret sa Srbijom. Premda su već osigurali prolazak u drugi krug Europskog prvenstva i prenose dva boda, naši rukometaši žele nastaviti niz pobjeda. Svi su igrači zdravi i dobro raspoloženi, pa izbornik Lino Červar ima slatke brige, koga poslati na teren…

Logično je očekivati da će barem djelomično odmoriti udarne snage, i priliku dati mlađim igračima.

– Pobjeda je recept, ali glavni cilj je dobro igrati i da smo svi na okupu u Beču, da možemo i regenerirati tim, pogotovo ove igrače koji su bili najopterećeniji kroz utakmice. Znamo da će publika doći, moramo poštivati naše navijače. Ponavljam, želio bih da sve dobro završi i da smo zdravi.

Inače, Hrvatska i Srbija igrali su do sada 9 puta na velikim natjecanjima. Po četiri pobjede ima svaka selekcija, a jedan susret završen je remijem.

– Odradili samo posao na najbolji način, iako smo svi svjesni kako su nas mnogi s neizvjesnim očekivanjima ispratili na Euro. No, s tim se dobro nosimo, sad se okrećemo pripremi za dvoboj protiv Srbije. Igrat će neki igrači koji nisu imali previše prilike u dvije ranije utakmice – kazao je Červar.

D.J.