“LOŠE INFORMIRANA” Kolinda Grabar-Kitarović prepisanim citatom komentirala privođenje indexovog novinara koji se trudi “urušavati i rušiti Hrvatsku”!?…

Oglasila se i Kolinda...No , Predsjednica i svi ostali zasigurno nisu vidjeli ovu objavu  lika koji se agilno, kako piše trudi urušavati i rušiti Hrvatsku državu koja mu se isplatila...

kolinda-grabar-kitarovic-juriš2-ilustracija

Kolinda Grabar-Kitarović oglasila se na Twitteru o privođenju novinara Indexa Gordana Duhačeka. ”Demokracija podrazumijeva slobodu govora i odgovornost za izgovorenu riječ”, napisala je Predsjednica…

Prepisala je citat kako demokracija podrazumijeva slobodu govora i odgovornost za izgovorenu riječ te je citirala izjavu koja se vrlo često pripisuje Voltaireu.

Tu se izjavu često pripisuje Voltaireu, a tu izjavu je zapravo u pismima Voltaireu zapisala Evelyn Beatrice Hall koja je pisala pod pseudonimom S.G. Tallentyre, koja je najpoznatija po Voltairevoj biografiji “Voltaireov život”.

Spomenuti citat je zapisala u knjizi “Voltaireovi prijatelji”, koju je dovršila 1906. godine. Tom izjavom je ilustrirala Voltaireova uvjerenja, a izjava se od tada često citira- kako bi se ponajbliže opisao koncept nekakve slobode govora.

No , Predsjednica i svi ostali zasigurno nisu vidjeli ovu objavu  lika koji se agilno, kako piše trudi urušavati i rušiti Hrvatsku državu koja mu se isplatila.
Ispunjavam svoj mali dio u velikom podrivanju Hrvatske , da ne bude kasnije. “Gdje si bio kad se rušila Hrvatska”.Pa bio sam u njoj, rušio!
ilustracija-pet minuta “slave”

Podsjetimo, policija je jučer privela Indexovog novinara Gordana Duhačeka.

Duhaček je priveden zbog dviju objava na Twitteru. Jedna je objavljena u ljeto 2018. godine, a druga prije nekoliko tjedana.

Zbog vrijeđanja policije, odnosno zbog tvita u kojem je napisao skraćenicu ACAB, kažnjen je novčanom kaznom od 200 njemačkih maraka, odnosno 754 kune.

Za pjesmicu “Govna Velebita”,klevetničku i uvredljivu preradu pjesme “Vilo Velebita”, presuda će biti izrečena za dva dana.

Lako moguće da policija provjeri i preispita i ovu novoobjavljenu napisotinu na twitteru i da DORH donese svoj pravorijek, ukoliko i u ovoj objavi ima podrivanja i kaznenog ili nekog drugog djela protiv Hrvatske.

M.M.Viribus unitis