LUKA MODRIĆ EMOTIVNO ISPRATIO RAKITIĆA IZ REPREZENTACIJE: ‘BILA JE ČAST IGRATI S TAKO VELIKIM IGRAČEM‘

Poruka koju je ostavio na Instagramu razgalila je srca navijača hrvatske reprezentacije...

Nakon što se u ponedjeljak od hrvatske nogometne reprezentacije odlučio oprostiti Ivan Rakitić, s nestrpljenjem se čekala poruka, pismo ili pak bilo kakva objava Luke Modrića. Kapetan Vatrenih uzeo si je vremena za razmišljanje, pričekao jedan dan, a onda sročio fantastičnu objavu na svom Instagramu…

– Ivane, sa žaljenjem sam prihvatio tvoje osobno izgovorene mi riječi i odluku o odlasku iz reprezentacije. Istovremeno osjećam veliko zadovoljstvo što smo vise od 13 godina dijelili neponovljivu Vatrenu priču. Bila je čast igrati sa tako velikim igračem i uz zahvalnost iskazujem ti poštovanje za sve sto si učinio za reprezentaciju i hrvatski nogomet. Osjećaj sjete prati tvoj oproštaj od najdražeg nam dresa, ali bogatstvo emocija koje nas vežu čine nas sretnim jer ćemo o njima zajedno pričati cijelog života – stoji u Modrićevoj objavi uz jednu zajedničku fotografiju.

Podsjetimo, Ivan Rakitić u ponedjeljak je objavio da odlazi iz reprezentacije nakon 13 godina, 106 nastupa i 15 zabijenih pogodaka za Vatrene.

D.J.