Majstor iz Vinjana nema milosti i zabija: Ante Rebić srušio je i Torino!

KRENULO GA...

Boban je u Milan doveo Antu Rebića, a kad su promijenili trenera koji je Vatrenome dao pravu šansu – Rebić zabija i ne staje!…Video  OVDJE.

Ovoga puta Rebić je zavukao je Torinu na asistenciju Samua Castilleja koji je ubacio s desne strane, a ‘zvijer iz Vinjana’ u sjajnoj koordinaciji poklopila loptu i desnom nogom ju poslala u kut u koji golman Sirigu ni teoretski nije mogao stići. Ovim je golom Ante Rebić srušio goste iz Torina jer se rezultat do kraja nije mijenjao.

 Peti je gol u Serie A za našeg Hrvata Rebića koji je tako postao najbolji strijelac Milana sa 5 golova, a u Kupu je dodao još po jedan gol i asistenciju. Sjajne, vrhunske vijesti i za Milan, i za Bobana, ali prije svega za Zlatka Dalića i milijune navijača hrvatske reprezentacije!.Video  OVDJE.

Trener Pioli najčešće ga stavlja na poziciju lijeve polušpice u Milanovih 4-2-3-1 ili 4-4-2, a rjeđe u napadački par sa Ibrahimovićem.

Od 19. siječnja i dva gola koja je zabio Udineseu na Meazzi, Rebić je u manje od mjesec dana naslagao ukupno šest pogodaka i dodao jednu asistenciju. Na osam utakmica ili strijelac ili asistent za sedam Milanovih pogodaka.

Samo protiv senzacije zvane ‘Hellas Verona pod vodstvom Ivana Jurića‘ nije bio ni strijelac, ni asistent premda je i tu utakmicu zapravo odigrao jako dobro.

 

D.J.