Mamić objavio mailove rezervacije za put suca Vekića u Dubai. “Nadam se da će sada supruzi gospodina Vekića biti jasnija ona laž koju joj je muž prodao”

FOTO-Facebook

Zdravko Mamić nastavlja s objavama o sucima, ovaj put o sucu osječkoga Županijskoga suda Zvonku Vekiću, kojega je Zdravko Mamić u svojoj audio-izjavi za Uskok prozvao da je od njega navodno primio oko 400.000 eura mita kako bi mu se pogodovalo u sudskim postupcima pred sudom u Osijeku…

“Prije tri dana pozvao sam korumpiranog suca Louisa Vuittona Vekića da se spasi i objavi potvrde o rezervaciji leta sebe, svoje ljubavnice, te njene kćeri za put u Dubai. Vrijeme je isteklo. Obzirom da se mene ne može kupiti, niti kao USKOK i DORH natjerati da držim predmete na dnu ladice ekskluzivno objavljujem mailove kojima sam preko agencije rezervirao, platio i dostavio karte za Dubai za njega, ljubavnicu i njenu kćer, kao i potvrde o letu sa svim podacima. Gospoda su naravno u Dubai letila poslovnom klasom, a ceh je bio preko 23000 kuna samo za let. Nadam se da će sada supruzi gospodina Vekića biti jasnija ona laž koju joj je muž prodao kada joj je rekao da ga neće biti za Novu godinu jer ide na kongres ljubitelja reketa. Ovim putem apeliram na preostale suce – predsjednika Fruteka, suca Kvesića, suca Bobana i šefa K€$$u da što prije podnesu ostavke na svoja mjesta jer ih čeka sudbina Krušlina i Vekića, što duže budete čekali bit će vam gore. Vaše vrijeme je završilo, vrijeme #ReformaPravosuđa i naplate vaših grijeha je stiglo”, objavio je Mamić na facebooku.

 

D.K.