Utorak, 23. srpnja 2024.

Ne pitaj što Domovina može učiniti za tebe, nego što ti možeš učiniti za Domovinu

Mi nemamo pravo na šutnju!…Hrvatski branitelji, dočasnici, časnici, braniteljice, obitelji hrvatskih branitelja, intelektualci, iseljenici-pišite nam na ove mailove…

Pišite Braniteljskom portalu o svemu što vas tišti. Problematika s kojom se susrećete…Pišite o svemu za što mislite da može pomoći hrvatskom narodu, kojemu smo upravo mi hrvatski branitelji osigurali neovisnu , samostalnu i demokratsku državu, ogromnom žrtvom podnesenom u obrani od agresije srpskog i Jna agresora na našu Hrvatsku…

Pišite i šaljite nam svoje tekstove na ove mailove…( kontakt@braniteljski-portal.com) i (braniteljskiportalhr@gmail.com)

Kako vi vidite stanje u Hrvatskoj za koju ste krvarili i dali je u ruke elitama koje su je uništile i opljačkale. Dovele nas do ruba egzistencije. Pustošenjem Hrvatske, odlaskom naših sposobnih i potentnih ljudi iz Hrvatske, vraćamo li se desetak godina unatrag.

Demografija, socijalno stanje, rasprodaja naših najboljih resursa i nadalje traje.

Probudite se i pišite nam o svemu, pokažimo da nismo ni zatucani, kockoglavi  ognjištarci, kakvima nas se prikazuje u medijima. Ne dajmo na sebe kao da ne postojimo. Svi nas vole samo pred izbore a poslije smo zaboravljeni. U Lijepoj našoj koju smo mi stvorili nas nazivaju “kamenom zaglavnim” ali Domovinski rat nisu zaštitili niti jednim zakonom.

Žalosti nas nepobitna činjenica da svakim danom nestajemo i to u poražvajućem broju i jako mladi…Odumiremo i kao Država. Demografska slika kod nas je katastrofalna.Domovinski rat se želi maknuti iz povijesti. Sutra će biti kasno kad ga proglase, tamo nekim sukobom ili građanskim ratom.

Hrvatski generali, oni časni i istinski kojima riječ kriminal nije poznata, pišite nam.

Hrvatski intelektualci koji ste marginalizirani zbog nečijih osobnih ili političkih interesa, ne šutite, pišite nam.

Naši raseljeni Hrvati diljem svijeta, mnogi od vas prate i čitaju Braniteljski portal, pišite nam. Pišite o problemima koji vas priječe da se vratite u Hrvatsku i ulažete u svoje poslove kako bi dali svoj doprinos boljitku Hrvatske, a priječi vas tromi sustav i nejasnost hrvatskih zakona.Pišite nam o svojim iskustvima sa Hrvatskom administracijom koja je do te mjere duboka i troma da vas priječi u mnogim stvarima. O tom nitko ništa ne govori javno, ali je tomu tako.Pišite i imenujte one koji su od vas tražili mito da bi vam tek onda omogućili da nešto uradite. Ne bojte se! Pišite argumentirano.

Svi vi obespravljeni, blokirani i na bilo kakav način bespravno kontaminirani hrvatski građani. Pišite nam. Ne bojte se!

Pišite i šaljite nam svoje tekstove na ove mailove…( kontakt@braniteljski-portal.com) i (braniteljskiportalhr@gmail.com)

Teme mogu biti iz obrambenog i nametnutog nam od strane srbije-Domovinskog rata.-

-Mogu biti političke, gospodarske, socijalne i sve druge o kojima želite ponešto reći, a da to nemate priliku u nekim drugim medijima. Zato je Braniteljski portal tu koji će vam dati prostor za javno izrečene riječi. Dajite svoje ideje, predlažite. Iskustva. Spoznaje , kako dalje a da sve bude bolje. Vidite i sami da se političke elite u Hrvatskoj ne snalaze u ovoj baruštini koju su oni zakuhavali dugo i sad smo tu gdje jesmo.

Ne bojte se!

Za braniteljski portal pišu redom,vrsni intelektualci, časnici hrvatske vojske, hrvatski branitelji…Osnovali smo znanstveni Tim Braniteljskog portala koji prati veliki spektar zbivanja na političkoj sceni u Hrvatskoj koja je u ogromnim problemima o kojima javno ne smiju govoriti političke elite koje štite jedni druge. I tako godinama.U medijskom prostoru Hrvatske sve je više manipulativnih vijesti koje vas dovode u nedoumice. Sve je to kuhinja ljevičarsko neoliberalnih nakupina koje Hrvatskoj ne žele  ništa dobro. Nisu to željeli ni u vrijeme Domovinskog rata, jer je njih ova Hrvatska iznenadila. Na nama je da je očuvamo. Kakva je takva je, naša je! Moramo se svi zajedno potruditi da bude bolja! Probudite se!

Mi nemamo pravo na šutnju!

Pišite i šaljite nam svoje tekstove na ove mailove…( kontakt@braniteljski-portal.com) i (braniteljskiportalhr@gmail.com)

Svi vaši tekstovi koji ne sadržavaju opačine i koji su pisani argumentirano i suvislo, biti će objavljeni na Braniteljskom portalu.

Braniteljski portal

Najnovije

Obilježena 33. obljetnica pogibije 13 hrvatskih branitelja: Neprijatelj ih dočekao u zasjedi

Foto:Facebook/Arhiva   Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća podno spomen-obilježja na tzv. Privlačkom putu u vinkovačkoj gradskoj četvrti Mirkovci, u ponedjeljak je obilježena 33. obljetnica pogibije 13...

Jeličić: Hrvat sam i nacionalist, želim i da moja djeca znaju da su Hrvati

Foto:Screenshot   Joško Jeličić poslao je poruku svima koji ga nazivaju ekstremnim desničarom, poručivši im da se smatra nacionalistom i Hrvatom. Rekao je kako nikada neće...

Bio je ponos svoje Imotske krajine i cijele domovine: ‘Ja umirem, živila Hrvatska’

Foto:Platforma X   U Cisti Velikoj, u Imotskoj krajini, u subotu navečer otvoren je Spomen park Mate Vučka Čigre, poginulog pripadnika Treće imotske bojne Četvrte gardijske...

Biblijska poruka 22.7.2024. (Sveta Marija Magdalena) i tumačenje fra Tomislava Pervana: Ženo, zašto plačeš?

Foto:Radiopostaja Mir Međugorje   Iv 20, 1-2.11-18 Prvog dana u tjednu rano ujutro, još za mraka, dođe Marija Magdalena na grob i opazi da je kamen s...

Biden odustao od predsjedničke kandidature

Američki predsjednik Joe Biden najavio je da će prekinuti svoju kandidaturu za reizbor, rekavši da je “to u najboljem interesu njegove stranke i zemlje”.   Biden...