POČELI SU: Milanović odgovorio Kolindi Grabar-Kitarović: Vuk mogu biti, ali hijena nikad…

“Normalno je da vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada. Hrvatska na to neće nasjesti”, rekla je sinoć predsjednička Kolinda Grabar-Kitarović, a Milanović joj je odgovorio...

facebook

Kandidat SDP-a za predsjednika Zoran Milanović u četvrtak navečer je u Koprivnici na predizbornom skup u dvorani Doma mladih rekao kako će se kao predsjednik boriti protiv cinizma i kulture laži koja se širi iz redova vlasti te neće tolerirati nepravilnosti, pohlepu i običan kriminal koji se naziva korupcijom…

Naglasio je i da je kao premijer dva puta podizao koeficijent prosvjetarima, a da ga nije smanjivao.

Izjavio je i da bivši društveni sistem nije bio dobar, ali je da je “bilo Čokolina i jogurta”.

Govoreći o predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović i hrvatskoj Vladi ustvrdio je da oni “društvom šire malodušje koje je put ka stvaranju ropstva”.

Dotaknuvši se vanjske politike rekao  je da će kao predsjednik države zastupati interese Hrvatske, a neće mu glavni cilj biti kako da se “utrpa na neku fotografiju”.

Nikad nisam imao sponzora u politici i nikad me Sanader i slični nisu držali za ruku”,  izjavio je SDP-ov kandidat za predsjednika dodajući  da se sadašnja predsjednica “mnogo puta fotografirala sa sumnjivim ljudima”.

Kao je rekao, on ne bježi od činjenice da će kao predsjednik građanima možda ponekad biti iritantan, ali ti isti građani, obećao je, nikad ga se neće stidjeti.

Vuk mogu biti, ali hijena nikad

“Normalno je da vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada. Hrvatska na to neće nasjesti”, rekla je sinoć predsjednička Kolinda Grabar-Kitarović, a Milanović joj je odgovorio.

“Nedavno su za mene rekli da vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada. Vuk mogu biti, ali hijena nisam” – naglasio je Milanović večeras u prepunoj dvorani koprivničkog Doma mladeži.

G.S.