Ministar Krstičević i general Šundov izrazili sućut obitelji poginulog vojnog policajca

Odlazak Darka ogroman je gubitak za Pukovniju vojne policije i Hrvatsku vojsku...

Povodom nesretnog događaja u kojem je smrtno stradao pripadnik Pukovnije vojne policije razvodnik Darko Mujić, sućut obitelji Mujić uputili su potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH general zbora Mirko Šundov…

-Teška prometna nesreća: U KBC-u Zagreb preminuo vojni motociklist…

Smrtno stradali pripadnik Hrvatske vojske, razvodnik Darko Mujić rođen je 1980. godine u Novoj Gradišci. Pripadnik je Hrvatske vojske od 2005. godine. Cijeli svoj radni vijek u Hrvatskoj vojsci proveo je kao pripadnik Vojne policije. Tijekom profesionalne i uzorne karijere vojnog policajca posvetio se prometnoj struci. Kontinuirano se educirao u ovom području i završio je više tečajeva i obuka u Hrvatskoj vojsci i MUP-u. Za uspješno izvršavanje zadaća ocjenjivan je visokim ocjenama, a za ostvarene rezultate u radu je i pohvaljen.

Sućut ministra Krstičevića

Poštovana ožalošćena obitelj Mujić,

Primite iskrenu sućut u moje osobne ime te u ime djelatnika Ministarstva obrane i Hrvatske vojske.

U ovim najtežim životnim trenucima ne postoje riječi koje mogu donijeti utjehu, ali znajte da smo uz vas i suosjećamo vašu bol i gubitak.

Odlazak Darka ogroman je gubitak za Pukovniju vojne policije i Hrvatsku vojsku.

Zahvalni smo što je odabrao Hrvatsku vojsku kao svoju drugu obitelj i ostavio neizbrisiv trag te svojim radom i zalaganjem dao doprinos Hrvatskoj vojsci.

Počivao u miru.“

potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević

Sućut načelnika Glavnog stožera generala Šundova

„Poštovana i draga obitelji Mujić,

Bila je čast imati vojnika poput vašeg i našeg Darka. Njegov tragični i prerani odlazak sve nas je duboko potresao i još jednom, u kratkom vremenu, podsjetio koliko je rizičan vojnički život. Ta spoznaja neće umanjiti vašu bol, no znajte, niste sami,  naše misli i molitve su s vama i vašom obitelji.

U ime svih pripadnika Hrvatske vojske i svoje osobno izražavam duboku sućut i istinsku ljudsku blizinu.“

načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH.

M.M.