Ministar Medved i suradnici održali sastanak s brojnim predstavnicima udruga…pogledajte s kojim…(FOTO)

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, državni tajnici i njihovi najbliži suradnici sastali su se u petak, 15. prosinca 2017. godine, s predstavnicima udruga proizašlim iz Domovinskog rata i predsjednicima županijskih koordinacija...

foto ministarstvo

Sastanak je održan, kako navode iz ministarstva hrvatskih branitelja,radi kvalitetnog i preciznog informiranja o najvažnijim promjenama koje donosi novi Zakon o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji koji je od jučer na snazi i njegovoj provedbi u praksi.

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, državni tajnici i njihovi najbliži suradnici sastali su se u petak, 15. prosinca 2017. godine, s predstavnicima udruga proizašlim iz Domovinskog rata i predsjednicima županijskih koordinacija iz “cijele Hrvatske” kako bi zajednički prošli kroz najvažnije promjene koje donosi novi Zakon o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji koji je od jučer na snazi i njegovoj provedbi u praksi.

Državni tajnici, pomoćnici ministra i rukovoditelji ustrojstvenih jedinica pojasnili su detaljnije sve mjere iz svojih nadležnosti, obavijestili predstavnike udruga o najznačajnijim provedenim aktivnostima, ostvarenim rezultatima, ali i o planiranim budućim aktivnostima u 2018. godini u skladu s novim Zakonom, a sve kako bi precizne informacije bile od strane predsjednika prenesene što većem broju članova njihovih udruga.

Ovom prigodom ministar se još jednom zahvalio svima koji su svojim zalaganjem i intenzivnim radom pomogli u stvaranju jedinstvenog i kvalitetnog pravnog okvira novog zakona, kao i svima koji su podržali njegovo donošenje. Nakon sastanka, a povodom predstojećih blagdana, organizirano je prigodno druženje.

I.V.