MIRO BULJ: VUČIĆU, VIŠE NISI ŠEŠELJEV POTRČKO NEGO PREDSJEDNIK SRBIJE KOJI JE BIO I OSTAO ČETNIK (VIDEO)

Vučiću, nisam Mario Bulj nego Miro Bulj, jedan od hrvatskih branitelja koji su porazili ideju Velike Srbije i velikosrpsku agresorsku politiku. A ti si bio četnik i Šešeljev potrčko koji je u okupiranoj Glini 1995. izjavio: "Nikada Srpska Krajina, nikada Glina neće biti hrvatska! Nikada Banija neće nazad u Hrvatsku!...

Vučiću, nisam Mario Bulj nego Miro Bulj, jedan od hrvatskih branitelja koji su porazili ideju Velike Srbije i velikosrpsku agresorsku politiku. A ti si bio četnik i Šešeljev potrčko

VUČIĆU, VIŠE NISI ŠEŠELJEV POTRČKO NEGO PREDSJEDNIK SRBIJE KOJI JE BIO I OSTAO ČETNIK

Vučiću, nisam Mario Bulj nego Miro Bulj, jedan od hrvatskih branitelja koji su porazili ideju Velike Srbije i velikosrpsku agresorsku politiku. A ti si bio četnik i Šešeljev potrčko koji je u okupiranoj Glini 1995. izjavio: “Nikada Srpska Krajina, nikada Glina neće biti hrvatska! Nikada Banija neće nazad u Hrvatsku! Ukoliko srpski radikali pobjede i poraze predsjednika Srbije, vi znate da ćete živjeti u Velikoj Srbiji, jedinstvenoj srpskoj državi i tu odstupanja biti neće!”

Vučiću, više nisi Šešeljev potrčko nego predsjednik Srbije koji je bio i ostao četnik!Npisao je Miro Bulj na svom Facebook profilu.

Vučiću potrebni šaptači i veliki blesimetar…

U priloženom videu je razvidno, da je Vučić u svom starom maniru već iskusnog manipulatora, ovaj put bio jako loše informiran ne znajući čak niti ime Mira Bulja,te bi se iz viđenog dalo zaključiti da je Vučiću potreban šaptač ili blesimetar gdje bi negdje ispred njega klečali ili čučali Pupovac ili Savo Štrbac i ispravljali svoga idola koji je u okupiranoj hrvatskoj devedesetih sa puškom u ruci, koju je vješto krio sve dok ga nije uhvatila kamera i to baš njegovog srbijanskog snimatelja, unatoč tom što je Vučić pušku krio iza leđa, da je kamera ne bi kojim slučajem snimila. Da Vučiću, nosio si naoružanje u agresiji na Hrvatsku i zasigurno sa istim ne bi pucao po svojim četnicima i srpskim agresorima na hrvatsku, kao ni po svom uzoru četničkom vojvodi Šešelju, već bi pucao po nevinom hrvatskom narodu.

Međutim, Vučić je navodno doživio i amneziju, uostalom kao i veliki broj srbočetničkih agresora na nevini hrvatski narod i kao takav pred kamerama u maniri vrhunskog glumca Radeta Šerbedžije, spuštenog nosa i plačljivog glasa poput svog dragog i omiljenog profesionalnog srbina Milorada, onako kljusavo priča o tom kako “on nije četnik” te kako nitko njegov nije bio četnik i kako su njegovi bili obični preklani srbi kao i mnogi drugi, te nadalje navodi da je čuo to od onog “Marija Mulja”,(ne zna niti ime!) i od onog trećeg stručnjaka, ali njie čuo za ovakve tvrdnje već navodi da je to pročitao u hrvatskoj štampi.I sad bi svi trebali povjerovati Vučiću, a ne dokumentiranim snimkama iz vremena velikosrpske agresije na hrvatsku u kojoj je sudjelovao glavom i bradom današnji predsjednik srpskog pašaluka Aleksandar Vučić.

Očito je da Vučić baulja i gubi se u svojim izjavama i da mu je stvarno potreban šaptač ili dobro vidljiv blesimetar.

Obzirom da je Vučić doživio amneziju, vrlo je važno postaviti videa sa izjavama tog nadobudnog četničkog potrčka koji je žestoko zagovarao velikosrpsku ideologiju i gorljivo vikao, “Nikada Srpska Krajina, nikada Glina neće biti hrvatska! Nikada Banija neće nazad u Hrvatsku! Ukoliko srpski radikali pobjede i poraze predsjednika Srbije, vi znate da ćete živjeti u Velikoj Srbiji, jedinstvenoj srpskoj državi i tu odstupanja biti neće!”.

Pa evo Aleksandre Vučiću, podsjeti se malo je li Bulj bio u pravu ili ne. POSLUŠAJ VIDEO

T.H.